جمعی از محققین گروه کشاورزی پایدار و تنوع زیست محیطی جهان (سنستا) از ظرفیت های کشاورزی شهرستان قصرقند در جنوب سیستان و بلوچستان بازدید کردند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز سیستان و بلوچستان، سلیمی سرپرست گروه با بیان اینکه این بازدید با هدف بررسی کشاورزی پایدارانجام شده است، افزود: این محققین از منطقه باهوکلات، پیشین و قصرقند بازدید کردند که در ارزیابی های به عمل آمده، در منطقه قصرقند پایدارترین روش کشاورزی وجود دارد.
پالانی سامی یکی از محققین از کشور هندوستان در این بازدید گفت: کشاورزی ارگانیک، روش نگهداری از آب و استفاده از آن در منطقه قصرقند قابل توجه و بررسی است.
توماس متیسی از زیمباوه هم درمورد کشاورزی قصرقند گفت: وجود قنوات و استفاده بهینه از آب برای کشاورزی دراین منطقه قابل توجه است.
رییس دانشگاه بین المللی چابهارهم گفت: این گروه کشاورزی و تنوع زیست محیطی از 6 کشور جهان شامل هندوستان، کنیا، زیمباوه، سومالی، سریلانکا و اتیوپی هستند.
دژکام افزود: همایش بین المللی کشاورزی پایدار با همکاری دانشگاه بین المللی چابهار و سازمان منطقه آزاد از امروز به مدت سه روز با هدف توسعه کشاورزی پایدار در چابهار برگزار می شود.