بهره برداری از فرودگاه شهدای هفتم آذر جاسک+ عکس و فیلم
فرودگاه شهدای هفتم آذر جاسک با حضور مسئولان کشوری و لشکری به بهره برداری رسید. نخستین هواپیمای مسافربری یک فروند هواپپیمای مسافربری فوکر 100 با ظرفیت 106 نفرمتعلق به هما است که در این فرودگاه به زمین نشست.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی گفت:اکنون مهمترین مرز ما سواحل مکران است چون دروازه طلایی به آبهای آزاد است که ارتباط با دنیا را فراهم می کند.
امیر دریادار سیاری افزود: دریا و ساحل در طول تاریخ منبع ثروت بوده است اما قدرت ها و استکبار جهانی به مرور زمان ما را از سواحل دور کردند.
امیر دریادار سیاری با اشاره به موفقیت راهبردی کشور با توسعه سواحل مکران افزود: تنها 20درصد توسعه سواحل مکران می تواند منجر به توسعه استان شود اما ثمره اصلی این توسعه به کشور بازمی گردد.
وی گفت: رهبر انقلاب اسلامی اهمیت توسعه سواحل مکران و اقتدار نیروی دریایی برای امنیت در سواحل، شرق تنگه هرمز، و حضور در آبهای آزاد را به صراحت اعلام فرموده است.
امیر دریادار سیاری افزود: امروز ناوهای نیروی دریایی ارتش مایل ها از مرزهای آبی کشور فراتر رفته و اقتدار نظام اسلامی را به دنیا نشان می دهند.
وی گفت: توسعه سواحل مکران برای پیشرفت دریا محور کشور بسیار مهم است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز گفت: این بهره برداری تبلور اقتصاد نظام است و موجب برقراری عدالت اجتماعی میشود.
دریادار حسین خانزادی در مراسم بهره برداری از فرودگاه شهدای هفتم آذر جاسک افزود: با بهره برداری از این فرودگاه مناطق کمتر برخوردار به امکانات ملی دسترسی پیدا میکنند تا قدم مهمی در جهت محرومیت زدایی برداشته شود.
وی گفت: امروز حمل و نقل به عنوان جزء جدایی ناپذیر، برای توسعه مناطق کمتر برخوردار مطرح است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: حمل ونقل هوایی علاوه بر ظرفیتهای ملی موجب توسعه مناطق مختلف نیز میشود.
دریا دار حسین خانزادی گفت: این بهره برداری با اشتراک گذاری امکانات منطقه دوم ولایت نیروی دریایی ارتش میسر شد تا ابعاد جدیدی از خدمات نیروی دریایی ارتش در این منطقه صورت گیرد.
معاون مهندسی و پدافند غیر عامل نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی هم گفت: برای توسعه فرودگاه برج کنترل و ایستگاه مخازن سوخت ساخت شده و ترمینال آن توسعه یافته است.
امیر دریا دار حسن جعفری افزود: طول باند فرودگاه نیز از هزار و ۸۰۰ متر به ۲ هزار و ۵۴۰ مترافزایش یافته و قابل نشست و برخاست برای هواپیماهای نظامی و غیر نظامی است.
وی گفت: هواپیماهای کلاس فوکر ۱۰۰ و اِن دی با ظرفیت جابجایی ۱۰۰ تا ۱۲۰ مسافرمی توانند از فرودگاه شهدای هفتم آذر جاسک پرواز کنند.
با بهره برداری از فرودگاه هفتم آذر جاسک یک گام مهم دیگر تا آبادی سواحل مکران برداشته شد.
معاون مهندسی و پدافند غیر عامل نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت:: فرودگاه هفتم آذر نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی با توجه به ابعاد باند برای نشست و برخاست هواپیماهای نظامی ساخته شده بود که با تدابیر مقام معظم رهبری به صورت دو منظوره به بهره برداری رسید.
امیر دریادار حسن جعفری افزود: ترمینال فرودگاه با ظرفیت ۱۶۰ نفری در حال تکمیل است.
معاون مهندسی و پدافند غیر عامل نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: بهره برداری از فرودگاه هفتم آذرنیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی موجب شکوفایی و تسهیل برنامههای توسعه و پیشرفت منطقه میشود و افزایش توان و امکانات منطقه را به دنبال دارد.
معاون مهندسی وپدافند غیرعامل نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی با بیان اینکه فرودگاه یکی از مهمترین عوامل زیرساختی در آبادانی هر منطقه است، گفت: با توسعه فرودگاه جاسک گامی بلند در راستای اجرایی شدن تدابیر و رهنمودهای فرماندهی معظم کل قوا در لزوم آبادسازی و توسعه سواحل مکران برداشته میشود.
شهرستان جاسک با جمعیت حدود ۶۰ هزار نفر در ۳۰۰ کیلومتری شرق بندرعباس واقع است.
خبر بروزرسانی می شود