احمد حديدِ 77 ساله ساکن اردوگاه شتيلا گفت: «من تا روز قيامت منتظر خواهم ماند و به فرزندانم و به نوادگانمان خواهم گفت که سرزمينِ ما فلسطين است.»
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلويزيوني سي ان ان ؛ کريستين امانپور مجري برنامه ابتدا گفت: چنانکه ديدهايم، رهبران کشورهاي عربي در سراسر منطقه، تصميم دونالد ترامپ رييس جمهور آمريکا را براي بهرسميت شناختن اورشليم (شهر اشغالي قدس) به عنوان پايتخت اسرائيل، محکوم کردهاند. در عين حال مردمِ آنان (در کشورهاي عربي) از رهبران خود خشمگين هستند، چنانکه بن ويدمن، خبرنگار ما در لبنان در مصاحبههاي مردمي متوجهِ اين موضوع شد.
بن ويدمن طي گزارشي از اردوگاه آوارگان شتيلا در بيروت، گفت: اورشليم (شهر قدس) کمتر از 150 مايل با اردوگاه آوارگان فلسطينيِ شتيلا در بيروت فاصله دارد. عبدالله طالب، آواره فلسطينيِ 92 ساله، تبرچهاي را که ميگويد شبهنظاميان مسيحي لبناني (فالانژ) براي قتل عام فلسطينيان در همين اردوگاه در سپتامبر 1982 از آن استفاده کرده بودند و از آنان در اينجا بهجا مانده است، به من نشان داد. در آن زمان، نيروهاي اسرائيلي به شبهنظاميان مسيحي اجازهي ورود به اين اردوگاه داده بودند.
بن ويدمن سپس گفت: خشم عبدالله طالب بر اسرائيليها يا آمريکاييها متمرکز نيست، بلکه تمرکز اصليِ خشمِ او صرفاً بر رهبران عربي است، که با صداي بلند ادعا ميکنند حامي مالکيت فلسطينيان بر اورشليم (شهر قدس) هستند، ولي در عمل هيچ کاري انجام نميدهند.
عبدالله طالب گفت: «تمام دولتهاي عربي خائن هستند. آنان همه مانند يکديگرند. آنان خائناند.»
بن ويدمن افزود: نسل اولِ آوارگان فلسطيني (به علت کهولت سن) اکنون در حال از دنيا رفتن هستند. در عين حال، اين اردوگاه مملو از کودکاني است که نسل جديد آوارگان فلسطيني را تشکيل ميدهند. اکثر ساکنان اين اردوگاهِ آوارگان فلسطيني (شتيلا) هرگز پاي خود را در فلسطين نگذاشتهاند و با توجه به شکست تماميِ تلاشها براي حل اين مشکل، احتمالاً هرگز در آينده نيز پاي خود را در فلسطين نخواهند گذاشت.
در عين حال بسياري از سالخوردگان در اين اردوگاه هنوز هم در قلبِ خود، رؤياي بازگشت به فلسطين را ميپرورانند.
احمد حديدِ 77 ساله گفت: «من تا روز قيامت منتظر خواهم ماند و به فرزندانم و به نوادگانمان خواهم گفت که سرزمينِ ما فلسطين است.»