کشک و بادمجان غذایی که در روزهای سرد به دوستداران توصیه می شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز اصفهان ؛ کشک و بادمجان غذایی از دل کویر است به طوری که اصل آن به شهرهای کاشان و کرمان بر میگردد.
کشک و بادمجان ، غذایی هست که در هر شهری طرز پخت اون متفاوت هست ولی در اصفهان ما با پختش طرفدارای زیادی پیدا کرده .
البته بادمجان را گیاه هوشمند هم می نامند
چراکه خوردن این گیاه با توجه به طبع بدن و نیّت شما از خوردن آن به صورت هوشمند مشخص می شود و طبع سرد یا گرم ان متغیر است.
مهمترین خاصیت بادمجان کم کالری بودن آن است که غذای بسیار خوبی برای کسانی است که می خواهند وزن کم کنند زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی است .
بادمجان را حتما باید بحالت کاملا رسیده مصرف کرد زیرا خام آن طعم تلخ درد و در آنهائیکه آسم و برونشیت دارند باعث تحریک این بیماری ها می شود.
بادمجان اثر نرم کننده دارد .
بادمجان بعلت درا بودن آهن در رفع کم خونی داروی موثری است .
بادمجان را می توان برای از بین بردن ورم و التهاب روی عضو ملتهب گذاشت .
دانه بادمجان ایجاد یبوست می کند .
بادمجان پادزهر خوبی برای مسمومیت های حاصل از خوردن قارچ سمی است .
خوردن بادمجان گرفتگی رگها را باز می کند و شخص را ازخطرسکته قلبی محفوظ می درد .
برگها و پوست سیاه بادمجان را اگر بجوشانند این جوشانده درمان اسهال خونی است .
جوشانده ریشه بادمجان درمان بیماری آسم است.
بادمجان مقوی معده است.