جشنواره نیشکر بومی مازندران در مصلی نماز جمعه بهنمیر به کار خود پایان داد.
به گزارش اخبار استانهای خبرگزاری صدا و سیما، هادی اسماعیل پور دبیر برگزاری این جشنواره گفت: صاحبان کارگاههای تولید کننده شکر سرخ، محصولات فرآوری شده از نیشکر را در ۲۰ غرفه به نمایش گذاشتند.
وی معرفی شکر سرخ، توجه به ارزش غذایی ودارویی نیشکر، حمایت از کارگاه داران، جلب حمایت مسوولان برای ایجاد صنایع تبدیلی و استحصال فراوردههای متعدد از نیشکر با بسته بندیهای جذاب را از جمله اهداف برگزاری این جشنواره اعلام کرد و افزود:اجرای موسیقی سنتی، بازی محلی، سخنرانی، پخش موسیقی از جمله برنامههای این جشنواره بوده است.
هادی اسماعیل پور گفت: مصرف شیرینجات سالهای اخیر افزایش یافته است و تشویق سرمایه گذاران برای ایجاد کارگاههای صنعتی فراوری شکر از نیشکر سبب توسعه کشت این محصول در منطقه خواهد شد.
نیشکر با داشتن کلسیم، فسفر، منگنز، منیزیم، پتاسیم، انواع ویتامینها و آهن خاصیت آنتی اکسیدان و ضدالتهابی دارد و برای تقویت سیستم گوارشی، درمان گلودرد، آنفولانزا و سرماخوردگی مناسب است.