رئیس انجمن حمایت از بیماران کلیوی گفت:بیش از ۷۰۰نفر در استان به نارسایی کلیوی مبتلا هستند که سن ۱۵درصد از این تعداد زیر ۲۰سال است.
وی با بیان اینکه هم اکنون بیماران کلیوی در بیمارستان های کامکار، شهید بهشتی آیت الله گلپایگانی،حضرت علی بن ابیطالب(ع) و حضرت ولیعصر(عج) و درمانگاه های بهار، بقیه الله و خاتم تحت درمان هستند افزود: انجمن بیماران کلیوی 26سال قبل با 60بیمار کار خود آغاز کرده است.
مشرف با بیان اینکه فقط پیوند کلیه می تواند بهبودی کامل را به این بیماران بازگرداند خاطرنشان کرد: هزینه هر عمل پیوند 18میلیون تومان است که با توجه به شرایط نا مساعد مالی، بیشتر بیماران کلیوی در صف انتظار تامین مالی هستند.
وی گفت: خیرین و مردم نیکوکار قم می توانند کمک های نقدی خود را از طریق شماره حساب 7224462785 و شماره کارت 6104337874823006 نزد بانک ملت به این بیماران اهدا کنند.
رئیس انجمن حمایت از بیماران کلیوی افزود: هزینه جراحی این بیماران در سراسر کشور رایگان است اما این بیماران پس از جراحی باید از داروهای خارجی برای بهبود خود استفاده کنند که هزینه آن حدود یک میلیون تومان است.
دکتر محمد علی مشرف، پزشک معتمد انجمن میگه نارسایی کلیه هم با اشاره به اینکه نارسایی کلیوی می تواند عوامل مختلفی داشته باشد گفت: کسانی که به بیماری هایی از جمله دیابت، یا بیماری های ارثی مثل کیست کلیه، بیماری های محیطی وابسته به تغذیه نا مناسب مثل سنگ کلیه، بیماری های انسدادی مخصوص آقایان مثل بزرگ شدن پروستات، بیماری های عروقی مثل گرفتگی شریان های کلیوی، ریفلاکس های ادراری کودکان و بیماری های مادرزادری و برخی تومورها مبتلا هستند بیشتر در معرض نارسایی کلیه قرار دارند.
وی غربالگری اعضای خانواده افراد مبتلا به بیماری های فوق را یکی از مهمترین راه های پیشگیری دانست و افزود: کسانی که در خانواده خود افرادی مبتلا به بیماری های فوق دارند به دفتر انجمن حمایت از بیماری های کلیوی واقع در خیابان 19دی کوچه14 پلاک3 مراجع کنندو مشرف گفت: در 4سال گذشته 604نفر با غربالگری از ابتلا به نارسایی کلیوی نجات یافتند.
وی سوزش ادرار، دفع تشریح مخاطی از دستگاه تناسلی، فشار و درد در هنگام دفع ادرار، دفع خون هنگام تخلیه ادرار و کاهش فشار و کالیبر ادراری را از جمله علائم ابتلا به نارسایی کلیوی اعلام کرد.