معاون وزیر راه و شهرسازی در بازدید از تونل کبیرکوه گفت: راه خروجی تونل کبیرکوه از سمت آبدانان باید به صورتی طراحی شود که به اقتصاد مردم آبدانان نیز کمک کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ امیر امینی با اشاره به پرداخت مطالبات پیمانکاران این طرح گفت: برای تکمیل این پروژه
نماینده مردم شهرستان های دهلران، آبدانان، دره شهر و بدره در مجلس شورای اسلامی با بیان اهمیت تونل کبیرکوه در مسیر جدید پلدختر به مرز چیلات دهلران، گفت: تونل کبیرکوه نقطه عطفی برای دسترسی آسان مرکز کشور به مرز چیلات در دهلران و مشرف شدن زائران به عتبات عالیات است.
شادمهر کاظم زاده افزود: وجود پل تاریخی گاومیشان و دیگر مسیرهای قدیمی در دره شهر و آبدانان نشان می دهد که از قدیم الایام مردم از این مسیر برای تردد خود استفاده کرده و این مسیرها پیشینه ای تاریخی دارند که لزوم تسریع در روند حفر این تونل برای دسترسی آسان و کوتاه تر به عتبات عالیات برای سال های آتی را دوچندان می کند.
سرپرست معاونت امور عمرانی استاندار نیز با اشاره به روند مطلوب حفر تونل کبیرکوه گفت: از مجموع 5 هزار و 600 متر تونل کبیرکوه، 3 هزار و 900 متر آن حفر شده که از این میزان 3 هزار و 100 متر از سمت آبدانان و 800 متر نیز از سمت دره شهر حفر شده است.
سید کمال الدین میرجعفریان افزود: با تزریق به موقع بودجه، پیش بینی می شود که این تونل تا پایان سال 98 به بهره برداری برسد.
وی با اشاره به اهمیت احداث این تونل در کاهش مصرف سوخت و مدیریت زمانی مسافران، گفت: با بهره برداری از این تونل علاوه بر حذف 300 پیج خطرساز و کاهش سوانح رانندگی، مسیر کوتاه تری برای تردد وسایل نقلیه ایجاد خواهد شد.
میرجعفریان یادآور شد: با بهره برداری از این تونل سالانه بیش از 2 میلیون و 600 هزار لیتر صرفه جویی سوخت، 60 میلیارد ریال صرفه جویی اقتصادی و 600 هزار ساعت صرفه جویی زمانی خواهیم داشت.