جوانه گندم منبعی سرشار از پروتئین گیاهی در کنار فیبر و چربی های سالم، منیزیم، زینک، تیامین، فولات، پتاسیم و فسفر است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ جوانه گندم به عنوان یک مکمل غذا، با داشتن مواد مغذی ، سرشار از ویتامین E – و یک ماده مغذی ضروری با خواص آنتی اکسیدانی است.
متخصصان معتقدند جوانه گندم، باتقویت سیستم ایمنی ، باعث سالم ماندن قلب و سیستم قلبی عروقی می شود و به تثبیت وزن سالم کمک می کند.
روغن جوانه گندم سطح کلسترول را کنترل می کند اما سرشار از تری گلیسیرید است. افرادی که به بیماری قلبی مبتلا هستند و آن هایی که در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی قرار دارند، باید مراقب مقدار استفاده از این روغن باشند.
افرادی که به مشکل عدم تحمل گلوتن مبتلا هستند و یا به گلوتن حساسیت دارند بهتر است از خوردن جوانه گندم بپرهیزند چون حاوی گلوتن است.