رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: دانشگاه علوم پزشکی ایران به علت تولیدات پژوهشی فراوان در ۴ سال اخیر به عنوان تنها دانشگاه در عرصه پزشکی که پارک فناوری دارد معرفی شده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مسعود ناصری پور در نخستین نشست خبری افزود: ما باید با جهت گیری دانشگاه در ۴ سال آینده به سوی دانشگاههای هزاره سوم و تولیدات پژوهشی و دانش بنیان بتوانیم ضمن حفظ منابع، خود را برای افقهای جدید آماده کنیم.
وی گفت: این دانشگاه بیش از ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر را تحت پوشش دارد که شامل ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر جمعیت شهری و بقیه جمعیت روستایی است.
ناصری پور ادامهداد: دانشگاه علوم پزشکی ایران دارای ۷ بیمارستان درمانی، ۱۱ مرکز آموزشی درمانی است و بیش از ۹ هزار و ۳۰۰ دانشجو در ۱۰ دانشکده پزشکی این دانشگاه تحصیل میکنند.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی ایران دارای ۹۰۰ عضو هیات علمی است و ۳۶۰ دانشجوی خارجی در این دانشگاه تحصیل میکنند.
ناصری پور با بیان اینکه این دانشگاه موفق به کسب گواهینامه اعتبار بخشی ممتاز در عرصههای بین المللی شده است گفت: درحال حاضر دانشگاه علوم پزشکی ایران ۴۶ مرکز تحقیقاتی دولتی و ۶ مرکز تحقیقاتی غیر دولتی دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: این دانشگاه تنها دانشگاه علوم پزشکی دارای پارک فناوری است که توانسته روند صعودی در امر پژوهش داشته باشد.
رضایتمندی ۹۰ درصدی بیماران از خدمات مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: بر اساس امارهای ارایه شده از مراکز اموزشی درمانی این دانشگاه رضایت مندی از مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران تا ۹۰ درصد است.
ناصری پور افزود: این دانشگاه نیز همانند سایر دانشگاههای علوم پزشکی کمبودها و کاستیهایی دارد، اما توانسته است با ظرفیت موجود خود رضایت مندی بیماران را در سطح بالایی بدست اورد.
وی گفت: برای نمونه در سامانه «سیب» که مخصوص مراکز بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران است در سالهای اخیر ۳۴ میلیون نفر خدمت دریافت کرده اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت:با اجرای طرح تحول سلامت بیش از ۲۰۰ تخت ویژه در بیمارستانهای مختلف این دانشگاه راه اندازی شد و دسترسی مردم به متخصصان در ۱۵ مرکز و ۱۱ کلینیک ویژه فراهم شد.
ناصری پور افزود: ترویج زایمان طبیعی در مراکز مختلف در قالب طرح تحول و افتتاح بیمارستان امام حسین و ایجاد مراکز شیمی درمانی بخشی از این فعالیت هاست.
وی با بیان اینکه در طول طرح تحول سلامت خانههای بهداشتی این دانشگاه از ۲۵۰ به ۴۰۰ واحد افزایش یافت گفت: بیش از هزار و ۸۰۰ نیروی انسانی در ردههای مختلف به ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در این طرح تا کنون خدمات بهداشتی و درمانی ارایه داده اند.
ناصری پور افزود: البته به علت تاخیردرپرداخت بیمهها ما نیز همچون سایر دانشگاههای علوم پزشکی دچار مشکلات فراوان هستیم و انچنان که باید و شاید پرداختهای پرسنلی را به خوبی انجام نداده ایم.
وی گفت: البته توانسته ایم تاخیر پرداخت کارانهها را تا حدی برطرف و مطالبات سال ۹۵ کارکنان را پرداخت کنیم و از امروز نیز مطالبات مربوط به فروردین ۹۶ را آغاز میکنیم.