جوجه ریزی در واحدهای مرغداری خراسان شمالی، 17 درصد افزایش یافت
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مدیر امورطیور، زنبور عسل و پرورش کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: از
حسین رضازاده با بیان اینکه این تعداد در مقایسه با مدت مشابه پارسال 17 درصد افزایش دارد، افزود: تا کنون بیش از 9هزار و 400 تُن گوشت مرغ در استان تولید شده و پیش بینی می شود تا پایان امسال 14 هزار و 100تُن گوشت تولید شود.
وی گفت: در صورت تحقق این پیش بینی، 85 درصد نیاز استان تأمین خواهد شد.
مدیر امورطیور سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: شهرستان شیروان با تولید هشت هزار و 892 تُن رتبه نخست تولید را داشته است.
رضازاده سرانه مصرف گوشت مرغ را در سال 20کیلوگرم اعلام کرد و افزود: خراسان شمالی 91 واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت دو میلیون و 327 هزار و 430 قطعه دارد.
پارسال با چهار میلیون و 808 هزار و 965 قطعه جوجه ریزی، 13 هزار و 750 تُن گوشت مرغ در خراسان شمالی تولید شد.