جانشین رییس پلیس راهور ناجا، از کشته شدن 10 هزار و 770 نفر براثر تصادفات جاده ای، طی 7 ماه سال جاری در جاده های کشور خبر داد.
جانشین رییس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه برنامه کاهش تلفات از سال 85 تاکنون آغاز شده و همچنان تلاش ها برای کاهش تلفات سوانح جاده ای است ادامه دارد افزود: روند کاهش تلفات سوانح جاده ای در کشور بسیار کند است.
سردار امیری با اشاره به طراحی نقشه راه ایمنی جاده ای در 5 محور اصلی، در قالب سه برنامه کوتاه، میان وبلند مدت در بازده زمانی 10 ساله گفت: با تدوین و عملیاتی شدن نقشه راه ایمنی جاده ای، تلفات سوانح جاده ای در کشور به کمتر از 9 هزار نفر کاهش می یابد.
جانشین رییس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه ایمنی جاده ها، خودروها، مهارت رانندگان، مدیریت پس از سوانح و امداد و نجات نیز باید تقویت شود افزود: 40 تا 50 درصد آمار پزشکی قانونی مربوط به کشته شدن افراد پس از وقوع تصادفات جاده ای بوده که در زمان انتقال مصدوم به بیمارستان اتفاق می افتد.
سردار امیری با اشاره به ثبت 73 درصد تصادفات جاده ای و27 درصد در حوزه درون شهری 7 ماه امسال، از افزایش جرایم رانندگی در سال آینده خبر داد و گفت: با وجود افزایش واردات خودرو به کشور، حجم شماره گذاری این نوع خودروها 5 ماه امسال بیشتر بوده، اما در سه ماه گذشته با کاهش واردات، روند شماره گذاری خودروهای وارداتی نیزکمتر شده است.