اعضای اتاق بازرگانی و فعالان فناوری اطلاعات نشست مشترکی با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار کردند.
وی افزود : اگر در گذشته شرکت های بزرگی مانند جنرال موتورز، جنرال الکتریک، سونی و سامسونگ در رده بندی و ارزیابی اقتصادی در صدر بودند امروز این طبقه بندی تغییر کرده است و در ارزیابی های جدید شدکت هایی مانند گوگل، آمازون و مایکروسافت مطرح می شود که در فاصله زمانی کوتاهی با سرعت زیاد خود را به این مرحله رساندند.
شافعی گفت: کسب و کارهای نوین و رشد فناوری همچنین توسعه زیرساخت ها در حال تسخیر بازار و تثبیت خود در صحنه های اقتصادی کشورهاست.
وی با بیان اینکه سهم این بخش در اقتصاد جهان با سرعت در حال افزایش است ، افزود : افزایش کارآیی و بهره وری در گرو توسعه فناوری اطلاعات است.
رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت : در ایران باید جبران مافات کنیم و با توجه به حمایت مسئولان، بخش اقتصادی باید هماهنگ و با سرعت مناسب به جلو حرکت کند.
شافعی افزود: باید اطلاعات و تخصص مناسب را در کنار نیروی جوان دریابیم و به بهبود فضای کسب و کار این حوزه و جلوگیری از انحصار و حذف رانت ها توجه جدی کنیم.
وی ادامه داد: البته مانند همه واگذاری ها و کاهش تصدی گری ها مقاومت هایی وجود دارد اما باید توجه کرد با اهمیت دادن به واگذاری تصدی گری ها می توان در حوزه فناوری اطلاعات به توفیق های خوبی دست یافت.
رئیس اتاق ایران گفت : امیدواریم بخش خصوصی در کنار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان مجری اصلی رشد فناوری اطلاعات به حساب آید تا در این حوزه توفیقات لازم را به دست آوریم.
شافعی افزود: اتاق ایران در نظر دارد با همکاری سازمان های مسئول در کشور، کسب و کارهای نوین و استارتاپ ها را مورد توجه جدی قرار دهد که در این باره کمک های معنوی و مادی مد نظر خواهد بود.
وی با بیان اینکه تشکل های قوی در این باره در اتاق داریم ، گفت: از دیدگاه های تشکل های مربوط در حوزه فناوری اطلاعات در برنامه ریزی ها و سیاست گذاری ها استفاده شود که در این صورت اجرای برنامه ها با مشکل مواجه نخواهد شد.