رئیس شورای مرکزی سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور تعداد پزشکان اعزامی به مناطق درگیری با داعش در دو سال اخیر را 335 نفر اعلام کرد و گفت: در این مدت همچنین جامعه پزشکی موفق شد 4هزار و 500 جانباز مدافع حرم را فقط در بیمارستان بقیه الله الاعظم مداوا کند.
وی با اشاره به اینکه در دیدار صبح امروز بسیجیان کشور با رهبر معظم انقلاب نیز از طرف بسیج جامعه پزشکی کشور، آخرین اقدامات و خدمات این سازمان را برای معظم له تشریح کرده است، خدمت رسانی به مناطق کمتر برخوردار را مهمترین وظیفه سازمان بسیج جامعه پزشکی دانست و گفت: این سازمان با ۱۸۶ هزار عضو سالانه به ۸ میلیون نفر از جمعیت مستقر در این مناطق خدمات رسانی میکند.
خردمند تحقیق وپژوهشهای بنیادی را دستور کار دائمی اعضای سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور دانست و افزود: برپایی کنگرهای با موضوع سلامت در حوادث و بلایا و مدیریت بحران از مهمترین اقدامات این سازمان در سالهای گذشته بوده است که این کنگره با ایجاد کارگروه پژوهشکده مجازی سلامت در حوادث و بلایا، طرح تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور را به دولت ارائه داده است.
وی ایجاد رشتههای مدیریت سلامت در حوادث و بلایا برای مقاطع تحصیلی ارشد و دکترا را از نتایج برگزاری کنگره سوم برشمرد و ابراز امیدواری کرد: فارغ التحصیلان این رشتهها با پست ثابت سازمانی برای سراسر چرخه مدیریت بحران بخصوص آمادگی و مقابله در لحظات اولیه بکار گرفته شوند.
خردمند همچنین به طرح تحول سلامت که به گفته وی موفق شده است بخش قابل توجهی از فشار مالی درمان را برای مردم به حداقل برساند اشاره کرد و افزود: هرچند این طرح موجی از رضایتمندی و آرامش خاطر را ایجاد کرد، اما آن چه اهمیت دارد این است که بیمهها نباید برای پرداخت به موقع هزینهها شانه خالی کنند.
وی بیمارستانهای صحرایی خاتم الانبیاء (ص) و حضرت فاطمه زهرا (س) را از مهمترین بیمارستانهای فعال در دفاع مقدس دانست و از اینکه رسیدگی به این مراکز درمانی مورد بی توجهی قرار گرفته است انتقاد کرد.
خردمند در پایان از برگزاری کنگرههای میاندورهای جامعه جراحان ایران با عنوان طب رزم در بیمارستانهای صحرایی در هفت سال اخیر خبر داد و گفت: این برنامهها گامهایی اثر بخش برای احیای بیمارستانهای صحرایی به شمار میآیند.