مدیر کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: جمعیت آهوان منطقه حفاظت شده مند نسبت به سرشماری اوایل امسال رشد 50 درصدی داشته است
وی افزود: پوششمناسب گیاهی از جمله ساریکورینا، گز، کهور پاکستانی و کنار و همچنین ساحلی بودن این منطقه امکان زیست و مهاجرت انواع پرندگان، آبزیان، خزندگان و پستانداران را در آن فراهم کرده است.
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان تصریح کرد: منطقه حفاظت شده مند از گذشته دور یکی از زیستگاه های مهم آهو بوده که در دستههای کوچک و بزرگ، زیبایی طبیعت این منطقه را دو چندان کردهاند.
وی تصریح کرد: متأسفانه خشکسالی در پاییز و زمستان سال گذشته و متعاقب آن وقوع سیل و طغیان رودخانه مند و سرازیر شدن آبهای بالادست در مناطق پست دلتای مند و محدوده زیستگاهی آهوان که در اواخر زمستان سال گذشته اتفاق افتاد قسمتی از جمعیت آنها را به کام مرگ کشاند و قسمتی را وادار به مهاجرت به کوهپایههای اطراف کرد.
دلشب خاطرنشان کرد: مشاهدات و بررسی های میدانی پس خشکسالی و سیل سال گذشته حاکی از حضور حدود 450 رأس آهو در منطقه بود که خوشبختانه با تدابیر حفاظتی و حراستی، حضور و فعالیت شبانهروزی مأموران حفاظت محیطزیست، وجود پوشش گیاهی مناسب و زادآوری بهینه پاییزه، هم اکنون شاهد رشد قابل توجه جمعیت آهوان نسبت به آمار قبل از آن هستیم.
وی تصریح کرد: عملیات سرشماری پستانداران منطقه حفاظت شده مند در نیمه دوم آبان ماه امسال با حضور 35 نفر از کارشناسان و مأموران محیط زیست انجام شد که نتایج حاصله، حاکی از روند مناسب بازسازی حضور آهوان پس از سیل مهیب اواخر سال گذشته ورشد جمعیتی چشمگیر حدود 50 درصدی آنها است.