مربی تیم ملی کشتی آزاد گفت: کلاس های آموزشی با هدف یکسان سازی ادبیات آموزشی کشتی در دنیا برگزار و باعث کاهش اصطحکاک میان مربیان و داوران می شود.
وی گفت: نخستین باربود که قبل از مسابقات جهانی و قاره ای این مسابقات برگزار شد. برگزاری کلاس هایی اینچنینی اتفاق بسیار خوبی است. زیرا فرصت اینکه همه مربیان قبل از مسابقات با قوانین جدید داوری آشنا شوند فراهم می شود.
دودانگه افزود: با توجه به اینکه روادید من دیر صادر شد. نتوانستم به موقع در این کلاس حاضر شوم. اما در مجموع کلاس خوبی بود که در 2 بخش تئوری و عملی برگزار و در پایان از شرکت کنندگان امتحان گرفته شد. این کلاس ها با هدف یکسان سازی ادبیات آموزشی کشتی در دنیا برگزار می شود.
وی گفت: حال برای انتقال اطلاعات باید با هماهنگی فدراسیون کلاسی آموزشی برگزار شود تا آخرین دستاوردهای این کلاس در اختیار مربیان و داوران قرار بگیرد. انتقال این اطلاعات اتفاق بسیار خوبی است و زمینه را برای کاهش اصطکاک میان داوران و مربیان در حین مسابقات به حداقل می رساند. مربیان و داوران باید در مسیری حرکت کنند که همگی به زبان انگلیسی آشنا شوند تا بتوانند به راحتی آخرین اطلاعات مربوط به حوزه کاری خود را رصد کنند.
دودانگه درباره نتایج کسب شده در تیم ملی بزرگسالان افزود: با کسب یک نتیجه بد نمی توان منفی گرایی کرد. هم اکنون همه رده ها در کشتی آزاد عملکرد خوبی دارند. با توجه به اینکه در تیم ملی بزرگسالان جوانگرایی صورت گرفته، چهره تیم تغییر کرده است. بنابراین طبیعی است که در رقابتهای بین المللی با چالش هایی مواجه شویم.
وی گفت: بنابراین کسب نتایج ضعیف در مقطعی خاص امری طبیعی است. بنابراین باید همه آستانه تحمل مان را بالا ببریم و به جوانان فضا دهیم تا بتوانیم در آینده موفق به کسب نتایج خوبی شویم.
مربی تیم ملی کشتی آزاد درباره برگزاری مسابقات جام باشگاه های جهان گفت: برگزاری این مسابقات از اهمیت بسزایی برخوردار است و در صورت حمایت می تواند زمینه را برای کسب تجربه کشتی گیران بخوبی فراهم کند. ابداع کننده این مسابقات ایران بود. با حضور در این رقابت ها شرایط پیشرفت برای ملی پوشان فراهم می شود و آنها می توانند از این فرصت استفاده کنند و با برترین های حاضر در تیم های شرکت کننده مسابقه دهند.