مقدار رطوبت و میزان ناخالصی موجود در محصول، اُفت آن محسوب و در محاسبات خرید لحاظ می شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ اواخر پاییز اوج برداشت دانه روغنی سویا در گلستان است.
کارشناسان جهادکشاورزی استان می گویند: برداشت اصولی در زمانی که رطوبت هوا و زمین کم است، در کاهش اُفت محصول موثر خواهد بود.
امسال در 21 هزار هکتار از زمین های کشاورزی گلستان سویا کشت شد و پیش بینی می شود از این سطح، بیش از 42 هزار تن محصول برداشت شود.
14 مرکز در 7 شهرستان استان، سویا را از کشاورزان با قیمت تضمینی هر کیلوگرم 2 هزار و 469 تومان خریداری می کنند.