نایینی ها در شب شام غریبان امام حسن مجتبی (ع) 20 تن آش نذری پختند .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ علی نایبی، مسئول اجرای این برنامه گفت: 33سال است که در این شب در جوار امامزاده حیدر و امامزاده حسن(ع) نایین، این آش پخت میشود.
آقای نایبی با اشاره به این که این مقدار آش بین بیش از 20تا 30هزار نفر توزیع می شود افزود: این آش نذری در 80دیگ پخت می شود و در پخت آن که به شکل سنتی و با هیزم است حدود 1300کیلوگرم گوشت، 1500کیلوگرم گندم، 1700کیلوگرم حبوبات، 300کیلو گرم برنج و 24هزار لیتر آب باستفاده می شود.
وی گفت: در پخت این آش بیش از 2 هزار نفر از استان های اصفهان، تهران، یزد، چهارمحال و بختیاری، قم، خراسان جنوبی حضور دارند.