217 تن گوشت شترمرغ در 16 واحد پرورشی خراسان جنوبی تولید شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان گفت: این مقدار گوشت را 17
سیدجلال مدرسی افزود: ارزش گوشت شترمرغ تولید شده در استان را 72 میلیارد ریال اعلام کرد .
وی گفت:30 درصد گوشت تولید شده در استان مصرف و 70 درصد به تهران و استانهای همجوار ارسال می شود.
در مدت مشابه پارسال 195 تن گوشت شتر مرغ در خراسان جنوبی تولید شد .
گوشت شترمرغ علاوه بر میزان چربی پایین دارای میزان بالای اسید لینولنیک، آهن، روی، منیزیم و ویتامین های B1و B2 است و مصرف گوشت شترمرغ برای افرادی که مبتلا به ناراحتی های قلبی و فشارخون بالا هستند توصیه می شود.