بهره برداران بایدنسبت به وجین برای مبارزه با علف های هرز، مبارزه با حلزون و بیماری های موجود برای تولید محصول سالم و ارگانیک سبزی و صیفی اقدام کنند.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قائمشهر بر ضرورت استفاده نکردن از سموم حشره کش و قارچ کش برای پرورش سبزیجات تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، علی شعبانی در کلاس آموزشی و ترویجی کشت سبزی و صیفی عاری از سموم حشره کش و قارچکش در روستای آهنگرکلا شهرستان قائم شهر، گفت: کاشت و داشت سبزیجاتی مانند اسفناج، جعفری، سیر، پیاز، کاهو، سبزی های خوردنی و خورشتی، لوبیا سبز، پیاز بذری و کاشت و نگهداری توت فرنگی بعنوان کشت دوم از اهمیت بالایی در ایجاد اشتغال و درآمد خانوار برخوردار است.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قائمشهر افزود: کشاورزی ارگانیک سعی دارد با بهره گیری از یافته علوم زیستی به صورت تکنیک های پیشرفته خود را از قید ترکیبات آگروشیمیایی که کشاورزی صنعتی را به خود وابسته کرده،رها ساخته و به بهبود کیفیت خاک و محصولات کشاورزی کمک کند.
وی تصریح کرد: تناوب کشت، کشت مخلوط، روش های مکانیکی کنترل علف های هرز، درک بهتر هم زیستی میکوریزا، ریزوبیوم ها و رایزوسفر، تجدید ماده آلی و دیگر بخش های زنده خاک، تلفیق زراعت و دامپروری از موضوعات مورد بحث در کشاورزی ارگانیک است.
شعبانی با تاکید بر اینکه بهره برداران برای تولید سبزی ازسموم حشره کش و قارچکش استفاده نکنند، تصریح کرد: بهره برداران بایستی نسبت به وجین برای مبارزه با علف های هرز، عدم استفاده از سموم حشره کش و قارچکش در سبزیجات، مبارزه با حلزون و بیماری های موجود با بکارگیری راهکارهای مبارزه بیولوژیک، برای تولید محصول سالم و ارگانیک سبزی و صیفی اقدام کنند.