سهم خراسان جنوبی از آموزشهای فنی و حرفه ای، 36/5 درصد بالاتر از میانگین کشوری است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، مدیر کل دفتر فنی وحرفه ای وزارت آموزش وپرورش در کارگاه آموزشی
حسینی مقدم همچنین با اشاره به تغییر نظام آموزشی درهنرستانها، آماده سازی هنرجویان برای بازار کار متناسب را از اهداف این تغییر اعلام کرد وافزود :در این نظام آموزشی با توجه به نیازهای بازار کار هنرجویان پس از اخذ مدرک دیپلم وارد بازار کار می شوند وهیچ منعی برای ادامه تحصیل آنها در دانشگاهها وجود ندارد.
وی با بیان اینکه بیش از 60 درصد شاغلان فنی جامعه، فارغ التحصیل هنرستانها وکاردانشها هستند گفت : با اجرای نظام تحصیلی جدید، آموزشها در هنرستانها ازدوسال تخصصی به سه سال افزایش یافته است تا هنرجویان با تخصصهای بیشتری وارد بازار کار شوند.
مدیر کل دفتر فنی وحرفه ای وزارت آموزش وپرورش با اشاره به
به وجود 41 رشته در هنرستانها و 160رشته درکاردانشها گفت: مکاترونیک، حمل ونقل، فتوگرافی، تولید برنامه های تلوزیونی، معماری داخلی وصنایع دستی با گرایش فرش، رشته های جدیدی هستند امسال در هنرستانها راه اندازی شده است.
حسینی مقدم با تاکید بر ایجاد اشتغال با تحصیل در رشته های فنی و حرفه ای وکاردانش، به والدین توصیه کرد: فرزندان خود را برای تحصیل در این مراکز تشویق کنند.
در خراسان جنوبی 49 هنرستان فنی وحرفه ای و 73 آموزشگاه کار و دانش با 292 رشته محل فعال است که بیشترین هنرجویان در رشته شبکه نرم افزار وکمترین در رشته امور زراعی تحصیل می کنند.