چون قارچ در محیط فاقد نور تولید می شود در اقلیم های متفاوت نیز امکان تولید آن وجود دارد.
مدیر جهاد کشاورزی فریدونکنار گفت: 300 تن قارچ خوراکی، امسال در این شهرستان تولید و روانه بازار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، محمدرضا ضیائی با اشاره به مزایای تولید قارچ خوراکی افزود: از آنجائی که تولید قارچ در فضای بسته و مسقف انجام می شود، نیاز به زمین کشاورزی برای تولید قارچ به مراتب بسیار کمتر از سایر فعالیت های کشاورزی است.
وی تصریح کرد: پرورش قارچ به عنوان شغل حرفه ای و یا کاری تفریحی همواره مورد توجه است و با هر میزان سرمایه انجام این کار امکان پذیر است.
مدیر جهاد کشاورزی فریدونکنار با بیان اینکه تولید و پرورش قارچ در چهار فصل سال امکان پذیراست، افزود:چون قارچ در محیط فاقد نور تولید می شود در اقلیم های متفاوت نیز امکان تولید آن وجود دارد.
ضیائی با اشاره به اینکه برای پرورش قارچ از کاه و کود مرغ و خاک پوششی و بذر استفاده می شود، خاطرنشان کرد: این مواد در کشور وجود دارد و در تولید قارچ ، نیاز به واردات مواد اولیه نیست.
وی افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی کشور، صادرات قارچ امکان پذیر است و این امر به ارزآوری کشور کمک می کند.
مدیر جهاد کشاورزی فریدونکنار با بیان اینکه در حال حاضر 13 نفر در این شهرستان به این حرفه اشتغال دارند، افزود: امسال 306 تن قارچ خوراکی در 18 هزار مترمربع تولید و روانه بازار شد.
وی با اشاره به فعالیت صندوق های اعتبارات خرد زنان روستایی در این شهرستان، خاطرنشان کرد: زنان روستایی بخش عظیمی از نیروی کار کشاورزی را تشکیل می دهند که ارتقاء سطح علمی این قشر از طریق آموزش های کاربردی و عملی، نقش موثری در توسعه روستایی خواهد داشت.
این مسؤول گفت: از ابتدای امسال تاکنون 5 دوره آموزش و مهارتی پرورش قارچ خوراکی برای بانوان اعضای این صندوق ها در این شهرستان برگزار شد.