مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت شکار وصید محیط زیست : صدور مجوز شکار چهارپایان در حیات وحش تنها مختص به قرق های اختصاصی است.
وی ادامه داد: دستورالعمل شکار و صید کل و بز و قوچ و میش به مناطق قرق های اختصاصی ابلاغ شده است و استان های کرمان و یزد از جمله مناطق قرق های اختصاصی هستند که شکار چهارپایان در این مناطق با مجوز سازمان حفاظت محیط زیست صورت می گیرد ولی برای استان سمنان مجوز شکار صادر نمی شود.
مدیرکل دفتر حفاظت شکار و صید سازمان حفاظت محیط زیست گفت: برای شکار کل و بز و قوچ و میش به ازای هر رأسی که شکار می شود مبلغ بین 80 تا 100 هزار تومان دریافت می گردد که یک چهارم از این مبلغ به حساب خزانه دولت واریز می شود و مابقی برای قرق دار محسوب می گردد چراکه سازمان حفاظت محیط زیست به صاحبان قرق های اختصاصی در قبال نگهداری و حفظ حیات وحش هیچ گونه پولی پرداخت نمی کند و درآمد این صاحبان قرق از منبع شکار حیات وحش آن هم زمانی که محیط زیست مجوز شکار را صادر کند است.
وی اظهار کرد: طبق دستورالعمل، 35 درصد شکارهای پیش بینی به جوامع محلی و شکارچیان همان استان اختصاص دارد ومابقی آن به کسانی که مجوز شکار قانونی دارند اختصاص می یابد.
تیموری تصریح کرد: برای شکار گراز نیز مجوز شکار در این فصل به ارامنه داده می شود و در مقابل هر شکار گراز مبلغ هزار دلار از این شکارچیان اخذ می شود، البته این موضوع بستگی به شاخ گراز و وضعیت گرازهای مناطق دارد.
وی گفت: پارسال در استان کرمان و یزد یک شکارچی برای شکار خود بین 10 تا 15 هزار دلار پرداخت کرد و سهم دولت از همان مبلغ پرداخت شد.
مدیرکل دفتر شکار وصید سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به قیمت های شکار افزود: قیمت شکار بین شکارچی و قرق دار توافقی است و سازمان حفاظت محیط زیست هیچ گاه قیمت مشخصی را برای شکار به قرق داران اعلام نمی کند.