بهترین راههای پیشگیری و درمان کبد چرب با داروهای گیاهی و تغذیه امکان پذیر است.
برای درامان ماندن از کبد چرب و برای درمان کبد چرب بایستی تغییراتی در برنامه غذایی خود ایجاد کنید و با استفاده از عرقیات و مواد غذایی طبیعی بدن خود را به سمت سلامت پیش ببرید.
چه کسانی کبد چرب می گیرند؟
کسانی که دیابت و بیماری قند نوع یک یا دو دارند اما بدنشان انسولین را پس می زند حتی اگر انسولین تزریقی باشد اینها دچار کبد چرب می شوند .
از خوردن این غذاها پرهیز کنید :
کسانی که خود درمانی های غلط مانند کاهش وزن سریع دارند مثلاً در هفته بیش از دو کیلو وزنشان را کاهش می دهند. این کار علاوه بر سکته، کبد را هم چرب می کند.
کسانی که آب آلوده، شیر آلوده یا جگر سیاه مانده،گوسفند یا گاو مصرف می کنند به کبد چرب مبتلا می شوند، زیرا هر تکه از جگر سیاه به مقدار نیم کیلو پی و دنبه کلسترول بد دارد. درست است که اینها حلال گوشت هستند و خوردنش اشکال ندارد اما زندگی شهری و کم تحرکی با آن سازگار نیست. اگر چنین شخصی یکی دو تا سیخ جگر بخورد معلوم است که کبدش چرب می شود و کلسترول بد خون بالا می رود.
غذاهای مفید برای کبد :آب ، میوه جات ، لیمو ترش ، روزی 4 تا 5 واحد ، سبزیجات ، ترشیجات طبیعی ( مثل زرشک یا شاتوت که بهترین دارو است .) انواع مرکبات ، غلات سبوس دار . نخود، سیب، به، انگور، کرفس، دارچین، بالنگ، زعفران، ماش، شقاقل، زیتون، زنجبیل، زردچوبه، انجیر، کاهو، اسفناج، هویج، زرشک و کدو.
درمان کبد چرب با توصیه های طب سنتی و تغذیه
جایگزینی گوشت با سویا جایگزینی شام با سالادی شامل هویج، کلم، کاهو، ترب، تربچه، سرکه، سیب، آبغوره، پرهیز از آب خوردن بین غذا، استفاده بیشتر از سیر، پیاز، سبزیجات تازه، لیموترش و سیب در رژیم غذایی روزانه بسیار مفید است.