افرادی که در سطح شهر با حرفهای خاص تکدیگری میکنند، نیازمند نیستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سومین نشست شورای مشارکتهای مردمی بهزیستی شهرستان دماوند با موضوع جلب و هدایت کمکهای مردمی به منظور حل مشکلات اقشار محروم برگزار شد.
معاون سیاسی انتظامی فرمانداری شهرستان دماوند در این نشست گفت: کمک به همنوع از امور مقدس و پسندیده است و با توجه محدودیتهای موجود در کشور و به تبع آن در شهرستان دماوند، مشکلات اعتباری متوجه اکثر دستگاهها است و میتوان از کمکهای مردمی در این خصوص استفاده کرد.
شاهرخ جهانشاهی افزود: خوشبختانه خیران در زمینههای مختلف کمک میکنند اما قدری این روال به صورت سنتی است و این موضوع باید ساماندهی شود تا در بخشهای دیگر مورد توجه قرار گیرد و با اولویتبندی و شناخت نیازها به آن بپردازیم که مهمترین وظیفه ما در این خصوص فرهنگسازی است .
جهانشاهی با بیان اینکه فقر زمینه ایجاد بسیاری از فسادها را ایجاد میکند گفت: افرادی که در سطح شهر به عنوان متکدی با آنها روبه رو میشویم، نیازمند نیستند، بلکه بعضا حرفه آنها تکدی است ،بنابراین باید ظرفیتهای مردمی و خیران را به سمتی سوق دهیم که واقعا به آن نیاز است.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان دماوند در ین نشست گفت: با توجه به شکلگیری شورای مشارکت در شهرستان دماوند مقرر گردید تا از ظرفیتها و پتانسیل این شهرستان در راستای تحقق اهداف سازمان بهزیستی استفاده کنیم.
حسین بینیازافزود: بر اساس دستورالعمل شورای مشارکتهای سازمان بهزیستی باید اعضا و معتمدانی بنابر انتخاب اداره بهزیستی و تایید فرماندار شهرستان دماوند انتخاب میشدند و بر طبق نشستی با فرماندار این شهرستان مقرر شد که از هر شهری معتمدی انتخاب شود و از ظرفیت و پتانسیل هر شهر در راستای اهداف سازمان بهزیستی برای همان شهر یا بخش استفاده شود و این فرهنگ به صورت شبکه گسترش یابد.
بی نیاز گفت: در حال حاظر یکهزار و هشتصدو سی و دو خانواده تحت پوشش اداره بهزیستی در شهرستان دماوند هستند و با توجه به وجود یکهزار و سیصدو بیست و چهار نفر معلول و پانصدو پانزده نفر زن سرپرست خانوار در سطح این شهرستان قطعا دولت پاسخوی همه نیازهای آنها نیست و ما باید در مقابل مسایل اجتماعی قدری با تامل برخورد کنیم که این امر تنها با کمک مردمی و مشارکت خیرین امکان پذیر است.