مدیر جهاد کشاورزی خمین از تولید پنج هزار و ۸۰۰تن گوشت سفید مرغ در واحدهای مرغداری گوشتی این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ احمدرضا جعفری با اعلام این خبر افزود: 111واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت یک میلیون و 900هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره در این شهرستان فعال است.
وی بیان کرد: سه واحد مرغ بومی گوشتی با ظرفیت 500هزار قطعه، هشت واحد پرورش بوقلمون با ظرفیت تولید 41هزار و 500قطعه، یک واحد پرورش مرغ مادر بومی با ظرفیت 12هزار قطعه ای و یک واحد مرغ زینتی با ظرفیت 10هزار قطعه ای در این شهرستان فعال است.
وی اظهارکرد: در سال جاری پنج هزار و 800تن گوشت سفید مرغ در واحدهای مرغداری گوشتی در خمین تولید و به بازار مصرف عرضه شده است.
مدیر جهاد کشاورزی خمین گفت: در خمین چهار واحد مرغداری تخم گذار با ظرفیت یک میلیون و 200هزار قطعه ای نیز فعال است و این شهرستان در تولید تخم مرغ در جایگاه هفتم استان قرار دارد.
وی ادامه داد: یک هزار و 470تن تخم مرغ در سال جاری در خمین تولید و روانه بازار مصرف شده است.
به گفته مدیر جهاد کشاورزی خمین بیش از 50درصد از تولید گوشت سفید و تخم مرغ خمین مازاد بر مصرف است که به شهرستان های اطراف ارسال می شود.