نخستین دوره تربیت مدرسی دو و میدانی جانبازان و معلولان به میزبانی فدراسیون در حال برگزاریست.
وی افزود: افرادی که در این دوره حضور یافتند باید حداقل دارای مدرک درجه 2 مربیگری و مدرک کارشناسی در رشته تربیت بدنی باشند که خوشبختانه از 9 نفری که در نخستین دوره حضور دارند، 3 نفر دانشجوی دکترا، 3 نفر دانشجوی کارشناسی ارشد و 3 نفر دانشجوی کارشناسی در رشته تربیت بدنی هستند و 5 نفر از آنها نیز در رده های مختلف با تیم های ملی جانبازان و معلولان به عنوان مربی همکاری داشته اند.
مدرس دوره تربیت مدرس دو ومیدانی ادامه داد: برگزاری این دوره ها کمک می کند تا تمرکز آموزشی از تهران برداشته شود و افراد صرفا منتظر برگزاری دوره های مربی گری در تهران نباشند و مدرسانی که موفق به کسب مدرک این دوره شوند می توانند در استان های محل سکونت خود نسبت به تربیت مربیان اقدام کنند و با این روش نفرات بیشتری هم فرصت و امکان حضور در دوره های آموزشی را پیدا می کنند.
وی گفت: آموزش مهم ترین مبحث هر سازمان است و هرچه در این زمینه سرمایه گذاری بیشتری شود، نتایج بهتری هم در آینده کسب می کنیم. به ویژه در رشته ی دو ومیدانی که از مدال آورترین و مهم ترین رشته های پارالمپیکی است.
بهرامی تصریح کرد: این دوره به مدت سه روز در دو بخش تئوری و عملی برگزار می شود و پس از آن شرکت کنندگان در آزمون شرکت می کنند و نفراتی که در آزمون موفق باشند باید نسبت به ارائه پروپوزال در شاخه هایی که تخصص دارند اقدام کنند و در اردوهای تیم ملی به عنوان کارآموز در کنار مربیان با سابقه تیم ملی و ورزشکاران باشند تا به صورت عملی نیز تجربیات مورد نیاز را کسب کنند و پس از آن می توانند به عنوان مدرس رسمی فدراسیون فعالیت کنند.
نخستین دوره مدرسی دوومیدانی جانبازان و معلولان تا 17 آبان ادامه دارد.