عشایر استان با تولید چهار هزار تُن گوشت قرمز در شش ماه نخست امسال، ۲۵درصد پروتئین استان و هشت درصد گوشت کشور را تأمین میکنند
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مدیرکل امور عشایری خراسان شمالی گفت: عشایر استان با تولید چهار هزار تُن گوشت قرمز در شش ماه
محمدرضا قلی پور افزود: در این مدت برای اجرای طرح زنجیره تولید، 53میلیارد تومان تسهیلات کم بهره چهار درصد و ده درصد در اختیار عشایر خراسان شمالی قرار گرفت.
وی با بیان اینکه این طرح با هدف کاهش هزینه تولید، طول دوره پروار و افزایش تولید گوشت اجرا می شود، گفت: اجرای طرح زنجیره تولید، 50درصد هزینه تولید یک واحد دامداری را کاهش می دهد و از طرفی سبب افزایش تولید و درآمد خانوار، ایجاد اشتغال جدید ، تثبیت شغل در مناطق عشایری و خروج بخشی از دام مازاد عشایر از مراتع می شود.
مدیرکل امور عشایری استان افزود: عشایر خراسان شمالی براساس هدف گذاری، سالانه 9هزار تن گوشت قرمز تولید خواهند کرد. پنج هزار و 300خانوار عشایری خراسان شمالی در قالب دو ایل و 38طایفه کوچرو، 750 هزار رأس دام در اختیار دارند.