سالانه در این شهرستان بیش ازهفت هزار و 200 تن گوشت مرغ تولید می شود در حالی که نیاز سالانه این شهرستان به گوشت سفید، شش هزار تن است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز سیستان و بلوچستان، جانشین مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ایرانشهر گفت: هم اینک 23 واحد مرغداری صنعتی گوشتی با ظرفیت تولید 576 هزار و 320 قطعه در هر دوره، در شهرستان ایرانشهر فعال است.
مجید فیاضی با بیان این که مدت زمان هر دوره پرورش مرغ گوشتی بین 40 تا 45 روز است، افزود: شرایط آب و هوایی مساعد ایرانشهر، امکان سالانه پرورش چهار تا پنج دوره مرغ را در این شهرستان فراهم کرده است.
تولید ذرت علوفه ای و دانه ای هم در ایرانشهر به تامین نهاده های دامی این شهرستان کمک فراوانی کرده است.
در این شهرستان، هزار هکتار زیر کشت ذرت دانه ای و هزار و 400 هکتار زیر کشت ذرت علوفه ای قرار دارد که از هر هکتار هفت تن ذرت دانه ای و 50 تن ذرت علوفه ای برداشت می شود.
وی گفت یک واحد کشتارگاه صنعتی با ظرفیت کشتار 16 هزار قطعه در روز نیز در این شهرستان فعال است که نقش بسیار مهمی در خرید، کشتار و عرضه مرغ های تولیدی دارد.