یک کارشناس مسائل سیاسی و بین المللی: تسخیر لانه جاسوسی هژمونی امریکا را در منطقه و جهان شکست.
وی افزود: برخورد امریکایی ها با ملت ایران از زمان دکتر مصدق آغاز شد که با کودتا و کنار گذاشتن او که سمبل پیشرفت بر اساس ملت بود محمدرضا شاه را که سمبل یک حاکم تحت کنترل بود روی کار آوردند.
نوبری گفت: در انقلاب اسلامی هم همین اتفاق افتاد ملت ایران می خواستند پیشرفتشان را بر اساس استقلال کشور پیش ببرند در حالی که امریکایی ها باز هم توطئه کردند و در صدد کودتا برآمدند.
این کارشناس مسائل سیاسی و بین الملل افزود: جریان انقلاب اسلامی با تسخیر لانه جاسوسی جهان دو قطبی را شکست، به ملتها روحیه داد و به آنان آموخت که می توان هژمونی امریکا را زیر سؤال برد.
وی تصریح کرد: مسئله اصلی این است که بدانیم خصومت امریکا با ایران ربطی به نظام جمهوری اسلامی ندارد بلکه دشمنی آنها با ملتی است که می خواهند مستقل باشند و پیشرفت کنند.
نوبری گفت: بر اساس شواهد تاریخی، ستیز امریکا نه با نظام حاکم ایران بلکه با ملت ایران است، امریکایی ها نمی خواهند اجازه دهند که مردمی مستقل که تحت کنترل آنها نیستند به پیشرفت برسند.
وی افزود: امریکا می داند ایران می تواند در منطقه و جهان یک قدرت جدی شود به همین خاطر در برابرش ایستاده است.
نوبری گفت: در زمان شاه امریکایی ها از طریق حاکم در اختیار، ملت ایران را کنترل می کردند و پس از آن با برنامه های دیگر ازجمله جنگ تحمیلی جلوی پیشرفت ما را گرفت.
وی افزود: در دهه های گذشته همیشه تهاجم از طرف امریکا و دفاع از طرف ملت ایران بوده است و این مسئله در برنامه هسته ای هم نمایان است.
این کارشناس مسائل سیاسی و بین الملل گفت: بر خلاف اینکه برخی ها تصور می کنند جمهوری اسلامی ایران تخاصم با امریکا را پیش گرفته، در طول تاریخ این امریکایی ها بودند که علیه ملت ایران موضع خصمانه داشتند.
نوبری تصریح کرد: امریکایی ها مذاکرات هسته ای و برجام را نیز بر نتافتند، این استراتژی امریکاست.
وی افزود: هرگاه ملت ایران مسالمت آمیز خواستند پیشرفت کنند، امریکایی ها با آنها مقابله کردند.
نوبری گفت: اینکه تصور شود اگر همچون ژاپن و آلمان خلع سلاح شویم پیشرفت می کنیم، اشتباه است، زیرا در اصل ساختار این کشورها تغییر پیدا کرد.
وی تصریح کرد: باید برای پیشرفت به ساختارهای ملیمان توجه و مزیت های نسبی کشور را شناسایی کنیم و بر اساس آنها تعاملات خارجی را انجام دهیم.
این کارشناس مسائل سیاسی و بین الملل افزود: اگر بخواهیم با اتکا به خارج و اعتماد به آنها پیشرفت کنیم، یقیناً به اهدافمان نخواهیم رسید.
نوبری گفت: در چهار سال گذشته اتکا به مذاکرات و طرف های خارجی صورت گرفت و به امکانات داخل توجه نشد و بر این اساس، ما چهار سال را از دست دادیم.
ایزدی: نباید اشتباهات قبل را تکرار کنیم و در پی برجام دو و سه باشیم
فؤاد ایزدی کارشناس مسائل سیاسی و بین المللی هم در این برنامه گفت: در انقلاب اسلامی مردم ایران دریافتند که مشکل اصلی وابستگی شاه به امریکاست.
وی افزود: درگیری میان امریکا و ایران مربوط به جمهوری اسلامی نیست بلکه از زمان مصدق و جبهه ملی این تقابل آغاز شده و تا کنون ادامه یافته است.
ایزدی تصریح کرد: امریکایی ها با اینکه در مذاکرات هسته ای امتیازات زیادی از ایران گرفته اند اما همچنان فشارها را بر کشورمان تشدید می کنند.
وی افزود: با تسخیر لانه جاسوسی جایگاه امریکا در جهان شکست و آنها تاکنون هم نتوانسته اند وجهه قبلی خودشان را در افکار عمومی مردم جهان بازیابند.
ایزدی گفت: کاتسا به درستی مادر تحریم ها نامیده شده چون بسیار گسترده تدوین شده و بر اساس آن، شبکه گسترده ای از افراد و نهادهای کشور تحریم می شوند.
این کارشناس مسائل سیاسی و بین الملل تصریح کرد: مردم باید بدانند بر اساس این قانون جدید، دایره تحریم ها چقدر وسیع می شود.
ایزدی افزود: در برابر دشمنی که سعی در نابودی ما دارد باید قویتر شویم و نباید اشتباهات قبل را تکرار کنیم و در پی برجام دو و سه باشیم.
شیخ الاسلام: برنامه ما تسخیر 48 ساعته سفارت امریکا بود
یکی از دانشجویان پیرو خط امام در سال 58 هم در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: دانشجویان دقیقاً نمی دانستند که تسخیر لانه جاسوسی چه تبعات مهم و گسترده ای دارد.
حسین شیخ الاسلام افزود: برنامه ما تسخیر 48 ساعته سفارت امریکا و درخواست استرداد شاه و محاکمه او بود.
وی افزود: اگر حضرت امام پشت حرکت دانشجویان قرار نمی گرفت بی شک کار به خوبی و به این وسعت پیش نمی رفت.
مشاور وزیر امورخارجه اضافه کرد: بر اساس اسناد CIA امریکایی ها روی افراد حاضر در کنار حضرت امام در پاریس کار کردند و پس از شناسایی و انتخاب بنی صدر، یک مأمور را در قالب تاجر به او نزدیک کردند و ارتباط این دو با پیروزی انقلاب در تهران هم ادامه داشت.