محمودی با اشاره بر خودباوری فعالان داخلی صنعت برق گفت: بیش از ۹۵ درصد تجهیزات صنعت در داخل تامین میشود.
وی افزود: حضور شرکت های خارجی در این نمایشگاه می تواند فرصتی بسیار خوب برای تبادل افکار و تجارب برای شرکت های داخلی باشد و همچنین می تواند فرصت آشنایی این شرکت ها با یکدیگر و آشنایی با آخرین دستاوردهای یکدیگر است که می تواند در تدوین استراتژی های آینده شرکت های فعال در این نمایشگاه بسیار مفید باشد.
وی تصریح کرد: خوشبختانه در نمایشگاه هفدهم نیز شرکت ها با همه توان و قدرت خود حضور یافته اند و تلاش کردند در این نمایشگاه به ارائه آخرین دستاوردهای خود بپردازند.
محمودی اضافه کرد: یکی از اهداف اصلی ما از برگزاری این نمایشگاه فراهم کردن زمینه ای برای شرکت های داخلی جهت گفتگو با همتایان خارجی و انتقال تکنولوژی و جذب سرمایه گذاری است.
وی تأکید کرد : شرکتهایی که بتوانند شرکای خارجی در این زمینه پیدا کنند از تسهیلات ویژه گمرکی و سایر مزایا برخوردار خواهند شد.
محمودی تصریح کرد: از جمله مزایای دیگر این نمایشگاه ایجاد زمینه حضور شرکت های داخلی در بازارهای خارج از کشور است ، به طوری که در همین منطقه خاورمیانه ما شاهد وجود یک بازار 400 میلیونی برای محصولات شرکت های ایرانی هستیم که می تواند به اقتصاد صنعت و شکوفایی آن نیز کمک کند.
قائم مقام وزیر نیرو گفت : خوشبختانه همین الان شرکت های ما در بیش از 30 کشور دنیا فعالند و در این کشورها در حال راهبری طرح های اجرایی خود هستند.
تسهیلات ویژه به شرکت هایی که برای جذب سرمایه و انتقال فناوری تلاش کنند
قائم مقام وزیر نیرو گفت: به شرکت های ایرانی که برای جذب سرمایه گذاری و ورود منابع مالی و انتقال فناوری به کشور با شرکت های خارجی همکار شوند تسهیلات ویژه ای از نظر گمرکی و واگذاری زمین و شیوه قراردادها داده می شود.
ستار محمودی در حاشیه هفدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت برق، جذب سرمایه خارجی را یکی از اهداف اصلی نمایشگاه برشمرد و افزود: در سالهای اخیر شرکت های ایرانی به سرعت تقویت شدند و امیدواریم با کمک شرکت های خارجی بازارهای جدیدی در منطقه که حدود 400 میلیون نفر مصرف کننده تجهیزات برق هستند سهیم شوند و سهم بیشتری از این بازار را به دست آورند.
وی با تاکید بر اینکه 95 درصد تجهیزات برق از تامین و توزیع تا روشنایی در داخل کشور تولید می شود و در برخی موارد صددرصد تجهیزات و در برخی دیگر کمتر از 95 درصد تجهیزات در داخل کشور تولید می شود، تصریح کرد: امروزه بسیاری از پیمانکاران و مشاوران ما در خارج از ایران تجهیزات برق می سازند مانند سریلانکا و تاجیکستان.
وی اضافه کرد: ایران به حدود 30 کشور صادرات خدمات فنی و مهندسی دارد.
قائم مقام وزیر نیرو گفت: شرکت های ایرانی گام های خوبی برداشته اند و وارد رقابت با سایر کشورها شده اند که برای ماندن در این بازار نیاز به تحقیق و پژوهش داریم.
محمودی افزود: در هفدهمین نمایشگاه برق شرکت های داخلی و خارجی تازه ترین محصولات تولیدی خود را به نمایش گذاشتند و این مکان یکی از میعادگاه های ملاقات داخلی و خارجی است و صنایع و تجهیزات روز دنیا را عرضه کرده اند.
وی گفت: حضور و استقبال خوب شرکت های خارجی موجب تبادل افکار و تجربه میان شرکت های داخلی و خارجی می شود که این موضوع می تواند فرصتی برای پیداکردن بازارهای فروش باشد.