با سرد شدن تدریجی هوا، باید در رژیم غذایی تغییرات ایجاد شود .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز اصفهان؛ براساس توصیه های طب اسلامی ،مصرف برخی شیرینی ها علاوه برکمک به دفع سودا گرمای لازم بدن را تامین میکند تا از بیماری های ناشی از سردی مزاج جلوگیری شود.
مصرف گوشت گاو که سودازاست وخوراکی های خشک مانند غذاهای سرخ شده و کبابی در فصل سرما باعث تشدید خشکی بدن می شود و علایمی مانند اگزما، بی خوابی، افزایش شک و وسواس به همراه دارد .
مصرف میوه ها یی چون خربزه و خیارو میوه های سردخانه ای دراین فصل برای سلامت مضر است.
رعایت این نکات برای افراد مسن اهمیت بیشتری دارد؛زیرا با افزایش سن، مزاج سردترمی شود .
ورزش متعادل در فصل زمستان رطوبت اضافه بدن را دفع می کند و کاهش این رطوبت در پیشگیری از بیماری های عفونی مانند سرماخوردگی، سینوزیت، عفونت گوش موثر است.
بنابر علم طب اسلامی در فصل های سرد سال، نوشیدن آب به ویژه آب سرد ناشتا مضر است و بهتر است نوشیدنی های گرم و دمنوش گیاهی مانند آویشن، بابونه و اسطوقودوس مصرف کرد.