هشت استاندار ازسال 1372 برای استان اردبیل به عنوان نخستین استان مولود انقلاب انتخاب شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از اردبیل ، هشت استاندار در این 24سال سکاندار کشتی به گل نشسته اردبیل شدند وهرکدام کوشیدند درفرصتی که داشتند، نامی ماندگار در تاریخ این خطه داشته باشند.
برای محمود احمدی نژادبه عنوان اولین استاندار اردبیل 4سال فرصتی بود تا زیرساختهای استانداری را پایه ریزی کند.
اوشهرک اداری ، اولین آبدرمانی مدرن کشور ،اولین هتل 4ستاره استان را بنا نهاد وسه شهرستان جدیدرا به مجموع شهرستانهای استان افزود، اما تخریب تنها پارک مرکز شهرو احداث ساختمان استانداری دراین پارک از دید منتقدانش پنهان نماند.
سید حمید طهائی که شاید به خاطرحرکات ورفتار همراه با طمئنینه اش ، منتقدانش لقب استاندار خسته به اودادند،به مدت 5سال هدایت استان را به دست گرفت، مجوز بزرگترین پروژه عمرانی استان یعنی راه آهن اردبیل در زمان استانداری او در سال 79همزمان با سفر مقام معظم رهبری گرفته شد،اتوبان اردبیل نمین نیز به بهره برداری رسید.
سید جواد نگارنده دیسیپلین خاصی برای خود داشت وشاید به همین خاطر بود که پست معاونت سیاسی استانداری را در زمانش سه سال خالی نگه داشت.
درزمان او سفیر ونماینده حدود 40کشور به استان آمدند ،کارخانه ذوب آهن وسد بزرگ یامچی به بهره برداری رسیدو کلنگ احداث سبلان پارچه نیز بر زمین زده شد.
علی نیکزاد ،درفرصت سه ساله خود،عملیات اجرائی راه آهن را شروع وبا احداث اولین نیروگاه سیکل ترکیبی استان را از تولید برق خودکفا کرد، ورزشگاههای نیمه تمام ادوار گذشته چون علی دائی ورضازاده را به اتمام رساندو با لاخره به وزارت رسید،اگرچه منتقدان او نیز میگویند میتوانست کارهای بسیاری برای استان بکند به ویژه دراتمام را ه آهن اردبیل.
حقیقت پور در مدت 18ماه فرصتی که داشت به عنوان یک چهره فرهنگی وعلاقمند به قفقاز شناخته شد، چالشهایی هم چون سایر استانداران داشت اما احداث سدهای معیشتی وآغاز عملیات کارخانه اتوبوس سازی حاصل تلاش اوبود، تلاش زیادی هم کرد کرد بزرگترین دامپروری،بزرگترین کلینیک چشم پرشکی واتوبان قفقاز را نیز احداث کند که نشد.
واما اکبر نیکزاد که آمدن ورفتنش با لغو پرواز فرودگاه اردبیل همراه بود،خود نیز میدانست 14ماه فرصت چندانی در کسوت استانداری نیست،به همین خاطر نتوانست طرحهای مهم در استان را پایه گذاری کند اما در تحرک وپیگیری دست کمی از برادر بزرگتر نداشت ودر پیگیری طرحهای نیمه تمام به ویژه پیشرفت راه آهن و تجهیز راه اردبیل به سرچم سنگ تلاش کرد.
مجید خدابخش هشتمین سکاندار اردبیل جذب سرمایه گذاربخش خصوصی و طرحهای زیربنایی را اولویت کار خود قرارداد .
منطقه آزاد تجاری ، نیروگاه سیکل ترکیبی ، آغاز مطالعه معادن ومهار آبهای سطحی 4 مگاپروژه آقای خدابخش بود که کارهایی دراین زمینه آغاز وبزرگترین پل معلق خاورمیانه را افتتاح کرد. اما منتقدانش میگویند نتوانست نیروهای تحت امرش را همراه خود کند به همین خاطر آنطور که باید برنامه هایش به نتیجه نرسید.
اما نهمین استاندار اکبر بهنام جو او پیش از این هفت سال معاونت عمرانی استانداری اردبیل را تجربه کرده است بسیاری از طرحهای عمرانی از جمله راه آهن که پاشنه آشیل استانداران گذشته بود را او پایه گذاری کرده است.
بهنام جو زمانی امورات استان را به دست میگیردکه پروژه هایی چون راه اصلی اردبیل مشکین شهر، واردبیل،سرچم همچنان قربانی میگیرد وسوت قطار به گوش مردم نرسیده و تنها سوله پتروشیمی انبار سیب زمینی شده است و ذوب آهن حرکت لاک پشتی دارد و سبلان پارچه هراز گاهی پرز میدهد و خبری از کارخانه اتوبوس سازی نیست و سدهای خداآفرین پارس آباد،عمارت گرمی، بفراجرد خلخال وگیوی کوثر منتظر بهره برداری اند.
هنوز طرح منطقه ویژه اقتصادی وکردشگری نمین وسرعین عملی نشده،شورابیل به عنوان کم نظیرترین مجموعه گردشگری کشوربدون برنامه ست .
در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی هستیم و همه استانها در آستانه تدارک جشنی بزرگ از دستاوردهای انقلاب اسلامی در استان خود هستند آیا دولت محترم در چمدان مسافر جدید چیزی به عنوان سوغات برای مردم اردبیل گذاشته است که درسالهای گذشته است تا در جشن بزرگ انقلاب برای مردم استان عرضه کند؟
مردم این استان بی بهره از آن بوده اند .
آقای استاندار هر آمدنی را رفتنی است،سوت شروع بازی برای شما هم از امروز به صدادرآمد، زمان به سرعت میگذرد نقاط ضعف وقوت شما چه خواهد بود؟