به گزارش
خبرگزاری صداوسیما به نقل از سازمان مدیریت بحران کشور، اسماعیل نجار افزود: با توجه به ارزیابی مانورهای سالهای گذشته، تفاهمنامه ای جهت تشکیل " ستاد عالی آمادگی عمومی در برابر زلزله" بین وزرای کشور، آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فن آوری و روسای جمعیت هلال احمر، سازمان صدا و سیما و شهرداری تهران منعقد شد.
وی گفت: بر اساس مفاد این تفاهمنامه، مقرر شده است تا افق سند چشم انداز جمهوری اسلامی ایران (1404)، همه مدارس ایمن کشور در برابر زلزله به عنوان پایگاه های محلی مدیریت بحران ظرفیت سازی گردد تا امکان فراهم نمودن نیازهای جامعه پیرامونی خود را در زمینه مدیریت بحران قبل تا بعد از رخداد زلزله فراهم کنند.
معاون وزیرکشور تاکید کرد: رویکرد مانور امسال " مدرسه ایمن، جامعه تاب آور" تعیین شده و تلاش می شود علاوه بر آموزش و آماده سازی دانش آموزان و پرسنل مدرسه، ساکنین محله های مجاور مدارس منتخب نیز در این فرایند مشارکت داده شوند.
رییس شورای هماهنگی مدیریت بحران کشور گفت: با توجه به زمان اندک باقیمانده تا روز برگزاری مانور، لازم است دستگاه های اجرایی ذیربط در چهارچوب تفاهم نامه مشترک، اقدام لازم را با همکاری سایر اعضای کمیته راهبری مانور و ستاد مذکور به انجام رسانند.
دبیر شورایعالی مدیریت بحران کشور تاکید کرد: دستگاه های دخیل در اجرای مانور شامل پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله، سازمان دانش آموزی، سازمان امداد و نجات و سازمان جوانان، سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران موظفند تا اقدامات مربوطه را مطابق تفاهم نامه مشترک انجام داده و گزارش های لازم را به این سازمان ارسال کنند.
رییس سازمان مدیریت بحران کشور تصریح کرد: برنامه " مدرسه ایمن، جامعه تاب آور" به عنوان یکی از محورهای پیشنهادی جمهوری اسلامی ایران در اجلاس کشورهای عضو سازمان اکو به تصویب رسیده و مقرر شده است تا تجربیات موجود در این رابطه در اختیار کشورهای عضو این سازمان قرار گیرد.
وی تصریح کرد: برگزاری شکوهمند این برنامه ضمن تثبیت جایگاه جمهوری اسلامی ایران در سطح منطقه در حوزه ایمنی در برابر زلزله، می تواند منجر به ایجاد تعاملات و برنامه های مشترک آتی شود.