همایش تخصصی منطقه ای "نشان حلال" در همدان + گزارش
همایش تخصصی منطقه ای "نشان حلال" در همدان برگزار شد .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز همدان ، بررسی فقهی حیوانات دریایی ، خشکی و پرندگان ،فرایند صدور گواهی حلال و ثبت در سامانه و روشهای تجزیه وتحلیل سندیت حلال از جمله کارگاههای تخصصی این همایش است .
رئیس مرکز ملی تحقیقات "نشان حلال" کشور با بیان اینکه تاکنون ۷۰۰ شرکت بزرگ که عمدتا تولید فرآورده های گوشتی ولبنی را دارند نشان حلال دریافت کرده اند گفت : با سیستم مکانیزه ای که فعالیت می کند این تعداد رو به افزایش است .دکتر بهروز جنت افزود: تلاش ما برای تولید غذای سالم وصادرات مطمئن به کشورهای مختلف است .
دکتر موسوی بهار رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان هم با اشاره به پایین آمدن سن سرطانهای دستگاه گوارش گفت : باید شرکتهای تولیدی بیش از پیش نشانهای تولید استاندارد سلامت و حلال را دریافت کنند .
کارشناسان وتولید کنندگان فراورده های غذایی از استانهای ایلام ،کردستان، کرمانشاه وهمدان در این همایش یک روزه حضور دارند .
*سمیه پورهاجریان