وی در دوران مسئولیت در استان مرکزی، با احیای صنایع مادر و خروج اقتصاد استان از حالت سکون موفق به ثبت کمترین نرخ بیکاری ۶.۷درصد در بین استانهای کشور شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،
محمود زمانی قمی امروز با تصویب هیئت دولت به عنوان استاندار یزد انتخاب و منصوب شد.
وی که دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد است پیش از این سمت استانداری استان مرکزی را بر عهده داشت.
زمانی قمی در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری مسئولیت امور استانهای ستادهای محمدرضا عارف را بهعهده داشت.
وی از اعضای هیئت رئیسه بنیاد باران و نائب رئیس هیئت مدیره بنیاد باران است که پیش از این نیز در 3 مهر 1379 بهمدت 3 سال و 8 ماه و 2 روز در دولت اصلاحات استاندار استان ایلام بود.
زمانی قمی از 5 تیر 1382 بهمدت 2 سال و 3 ماه نیز بهعنوان استاندار چهارمحال و بختیاری منصوب شد.
در دولت یازدهم و پیش از انتصاب عبدالمحمد زاهدی بهعنوان استاندار کردستان از زمانی قمی بهعنوان یکی از گزینههای تصدی این پست یاد میشد.
وی همچنین، معاونت سیاسی استانداری همدان و سمنان را در کارنامه داردو نیز در اواسط دهه 60 مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان و از موسسین جهاد دانشگاهی این استان بود.
زمانیقمی در اردیبهشت ماه 94 از سوی دولت یازدهم به عنوان استاندار استان مرکزی منصوب شد و در پایان نیز در مهرماه امسال جای خود را در استان مرکزی به سیدعلی آقازاده داد و امروز هم در جلسه دولت به عنوان استاندار جدید یزد منصوب شد.
وی در دوران مسئولیت در استان مرکزی، با احیای صنایع مادر و خروج اقتصاد استان از حالت سکون موفق به ثبت کمترین نرخ بیکاری ۶.۷درصد در بین استانهای کشور شد. محمدرضا منصوری رییس مجمع نمایندگان استان مرکزی در مصاحبه با سایت جمهوریت نمره خوبی را به استاندار مرکزی در دولت یازدهم داد و سلامت، پاکدستی، درایت، رسیدگی و پیگیری به همه شهرهای استان را از مزیتهای خوب زمانی قمی دانست. همچنین علی ابراهیمی نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی در ارزیابی عملکرد وی با بیان اینکه احیای صنایع بزرگ استان مرکزی در دستور کار زمانی قمی قرار داشته افزود: آونگان، هپکو، ایرالکو وسایر صنایع با همت، درایت و حمایت استاندار از رکود خارج شدند و با قدرت در حال پیشرفت هستند.
در دوران مسئولیت زمانی قمی، استان مرکزی با 919 فقره پروانه به ارزش چهار هزار میلیارد تومان جذب سرمایه گذاری، رتبه چهارم کشور را از این لحاظ به خود اختصاص داد. براساس پایشهای صورت گرفته توسط مجلس شورای اسلامی رتبه کسب و کار در استان از 13 به 3 ارتقا یافت، همچنین تحقق 99 درصدی اشتغال روستایی محقق شد. همچنین تراز مثبت در صادرات و واردات استان در سال 1394 نسبت به سال 1393 بیش از 200درصد و معادل 480 میلیون دلار اعلام شده است. حجم سرمایهگذاری خارجی از 82 میلیون دلار در سال 1392 به 550 میلیون دلار مصوب در سال 1395 رسید.
با رفع تحریمها و فراهم شدن امکان حضور سرمایه گذاران خارجی، تعداد 11 طرح سرمایه گذاری خارجی توسط هیات سرمایه گذاری خارجی ایران با ارزشی بالغ بر 550 میلیون دلار توسط سازمان کمک های فنی و اقتصادی ایران طی سال 95 در استان مرکزی تصویب گردید و بالع بر 4 میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی دیگر نیز در قالب پروژه های بزرگ اقتصادی و ملی از جمله نیروگاه سیکل ترکیبی، نیروگاههای بادی و خورشیدی، پالایشگاه پلاسمای خون و دیگر ظرح های تولیدی فراهم و در روند تحقق است. نهایی شدن قرارداد رنوی فرانسه در ساوه که بزرگترین قرارداد تاریخ صنعت خودرو ایران به شمار میرود با سرمایه گذاری خارجی 660 میلیون دلاری و اشتغالزایی برای بیش از 6 هزار نفر نیز از دیگر دستاوردهای دولت در استان مرکزی در دوره استانداری زمانی قمی است.