کنگره ملی نکوداشت آیت اله ملک حسینی (ره)
حضور ۶۰۰ مهمان کشوری درکنگره ملی آیت الله ملک حسینی (ره)
نخستین کنگره ملی بزرگداشت مرحوم آیت الله سید کرامت الله ملک حسینی (ره) فردا با حضور ۶۰۰ میهمان در دانشگاه یاسوج برگزار میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، رئیس دانشگاه یاسوج با بیان اینکه از ساعت 8 صبح فردا 4 آبان ماه کنگره ملی بزرگداشت نماینده فقید ولی فقیه در استان در دانشگاه یاسوج برگزار می شود گفت:در این آیین اساتید حوزه و دانشگاه از جمله آیت الله میلانی،آیت اله حائری از اساتید حوزه،آیت الله بهشتی نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری و دکتر سید ضیاء هاشمی سرپرست وزارت علوم به عنوان مهمان حضور می یابند. رحیمی با اشاره به اینکه در این کنگره ۶۰۰ مهمان برگزیده اعم ازنمایندگان ادوار مردم استان در مجلس شورای اسلامی، استانداران،فرمانداران و شهرداران پیشین استان، برخی چهره های برتر کشوری و استانی حضور خواهند داشت افزود: نمایندگان ولی فقیه در استانهای فارس، چهارمحال و بختیاری،خوزستان و بوشهر از جمله دعوت شدگان در این مراسم هستند.
رئیس حوزه هنری استان هم گفت: نمایشگاهی از کارهای گرافیکی، دست نوشته ها و اسنادی از دوران مبارزاتی مرحوم آیت اله ملک حسینی که مربوط به ساواک است نیز در حاشیه این مراسم برپا می شود.
شریف اسلامی با بیان اینکه در این نمایشگاه ۵ نقاش هم استانی، پرتره (تصویر)مرحوم آیت الله ملک حسینی را نقاشی می کنند افزود: علاوه بر این، حوزه هنری یک یادنامه چاپ و در روز کنگره توزیع می کند.
مرحوم آیت الله سید کرامت اله ملک حسینی(ره) در سال 1303 در روستای گوشه از توابع شهرستان بویراحمد بدنیا آمد.
وی از سال ۱۳۲۵ به قم عزیمت کرد و قریب به ۱۶ سال را در محضر استوانه های فقاهت و اساتید مبارز از جمله آیت الله العظمی بروجردی، مرحوم آیت الله آقا سید محمد تقی خوانساری، مرحوم آیت الله حجت کوهکمری و مرحوم آیت الله سید دامادیزدی گذراند و حدود ۹ سال در حوزه تدریس امام خمینی(ره) از مسجد محمدیه تا مسجد سلماسی، مشغول به تحصیل شد و تقریرات درس او را به رشته تحریر در آورد که بدین جهت موردعنایت و توجه خاص حضرت امام (ره) قرار گرفت.
در سال ۱۳۴۰ به درجه اجتهاد نائل و در اواخر عمر با برکت آیت الله العظمی بروجردی به صلاحدید ایشان به شیراز عزیمت کرد و در مدرسه خان (امام قلی خان) به تدریس طلاب علوم دینی پرداخت.
از سال ۴۱ پس از خروش و قیام امام خمینی (ره) و به تأسی از استاد خود به صف انقلابیون پیوست.
وی که یکی از مضروبان حادثه حمله رژیم طاغوت به مدرسه فیضیه قم بود، به موجب اسناد به دست آمده ازساواک(ارگان امنیتی انتظامی رژیم شاهنشاهی) به زعم آن ها از جمله خطرناکترین شاگردان امام و از افراطی ترین روحانیون تحت مراقبت بود.
تعقیب مداوم و لحظه به لحظه در مسافرتها و بازدیدها به خصوص هنگام ورود به عرصه ایلات و عشایر، تعرض های مکرر به مدارس و بیت وی، متواری بودن ۷ماهه، احضار و بازداشت و بازجوئی های سخت گیرانه، تعطیل کردن مدرسه علمیه و حوزه تدریس توسط رژیم، همگی نمونه ای از سوابق مبارزاتی آیت اله ملک حسینی بود.
وی نماینده مردم کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری و نماینده ولی فقیه در استان نیز بود.
آیت الله ملک حسینی در ۱۲ آبان ۱۳۹۱در بیمارستانی در شهر شیراز درگذشت و پس از برگزاری تشییع جنازه ای باشکوه و کم نظیر درجوار جد بزرگوارش امامزاده شاه قاسم(ع) در یاسوج به خاک سپرده شد.