خلیج فارس میزبان سرمایه گذارانی با نژادهای مختلف می شود و در همایش بین المللی کیش 50 مقام ارشد اقتصادی و سیاسی از 16 کشور حاضر می شوند.
سرمایه گذار خارجی به ایران می آید تا با اقتصاد دست نخورده و ناب ایران آشنا شود و بتواند از این فرصت بهترین استفاده را برای آغاز همکاری ببرد.
سرمایه گذار خارجی به ایران می آید تا بتواند با صنایع ایران آشنا شود، منابع و معادن ایران را شناسایی کند، موقعیت های سرمایه گذاری ایران را بسنجند و همکاری را آغاز کند.
سرمایه گذاری خارجی به ایران می آید تا فرهنگ غنی ایران را از نزدیک لمس کند، با جمعیت فرهنگی و تحصیل کرده ایران آمد و شد داشته باشد، قراردادها را منعقد کند و از اقتصاد پرظرافیت کشور سود ببرد.
سرمایه گذار خارجی به خلیج فارس می آید تا با جذابیت های بازار سرمایه، صنعت بانکداری و بیمه آشنا شود.
بنابر گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه(سنا) ، سرمایه گذار خارجی برای سرمایه گذاری کشور ایران را به عنوان یک هدف انتخاب کرده به این دلیل که معتقد است بازار ایران با توسعه ابزارهای مالی می تواند سلایق اقشار مختلف سرمایه گذاری را به خود جلب کند.
همایش بزرگ بین المللی، بازار سرمایه ایران ، فرصت های بیشتر-بازده بالاتر " همزمان با چهارمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی سازی در جزیره کیش و در حاشیه سواحل زیبای خلیج فارس میزبان 50 مقام ارشد اقتصادی، مالی، سیاسی و سرمایه گذاران 16 کشور جهان است.
همایش بین المللی در روز نهم آبان میزبان مقامات نهادهای ناظر بازارهای سرمایه بین المللی خواهد بود ، یک نفر از بافین (آلمان)، نایب رئیس سبی (هند)، دو نفر از CMB(ترکیه).
دونفر از مقامات ارشد بورس کره جنوبی از جمله نایب رییس آن، و دو نفر از مقامات ارشد بورس پاکستان، دو نفر از مقامات ارش نهادهای حقوقی بین المللی چند ملیتی دیلویت و ارنست اند یانگ، یک نفر از بانک توسعه کره جنوبی و یک نفر مدیر فدراسیون های بانک کره جنوبی.
همچنین 6 نفر از صندوق های سرمایه گذاری بورسی شامل دو نفر از صندوق اولما انگلستان، یک نفر از صندوق چند ملیتی فناپ، یک نفر از صندوق سرمایه گذاری آسین آلمان، یک نفر از صندوق اسکاراباس سوئیس و یک نفر مشاور رییس مرکز مالی قزاقستان.
مدیر صندوق ضمانت اعتباری کره جنوبی، مدیر انستیتو توسعه بیمه کره جنوبی، نائب رئیس سابق بورس نیویورک، رئیس تحقیقات و سیاست گذاری فدراسیون جهانی بورس های اوراق بهادار، همگی برای اولین بار در این همایش حضور خواهند یافت.
سه نفر از مقامات ارشد شرکت تأمین سرمایه اشینگ آلمان و دو نفر از مقامات ارشد شرکت رتبه بندی اینفورکس یونان از جمله مدیر عامل آن، رئیس کانون کارگزاران یونان و مدیر ارشد شرکت سپرده گذاری کره از دیگر شرکت کنندگان این همایش بین المللی هستند.
علاوه بر این، چهارده نفر از مقامات مختلف شرکت های بریتانیا ، اندونزی، کره جنوبی و هند در این همایش شرکت می کنند.
سفیر و قائم مقام سفارت کره جنوبی، سفیر ترکیه و معاون رایزن اقتصادی سفارت فرانسه نیز از مدعوین این همایش هستند.
البته حضور سرمایه گذار خارجی در بازار سرمایه کشور و اقتصاد ایران خیلی امری عجیب و غریب نیست.
17 مهر نیز عطش سرمایه گذاری در ایران، شرکت ایتالیایی 50 میلیارد دلاری آزیموت را به بازار سرمایه ایران کشاند.
خلیج فارس سه روز متوالی با حضور سرمایه گذاران خارجی رنگ و بوی تازه ای به خود می گیرد و جزیره شاهد آینده اقتصادی تازه ای خواهد بود که هم برای سرمایه گذار خارجی و هم برای کشور سودمند است.
بازار سرمایه ایران همچنان پابرجاست با وجود سخن پراکنی ها و تحریم ها و همچنان به مسیر خود ادامه می دهد تا با همکاری های داخلی و خارجی و با روحیه ای مستحکم ، روز به روز خود را به شرایط نوین نزدیک تر کند و بتواند در آینده ای نزدیک، به مرکز مالی در منطقه تبدیل شود.