وزیر آموزش و پرورش: بسیاری از آسیب های اجتماعی را می توان با ترویج برنامه های ورزشی کاهش داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما سید محمد بطحائی وزیر آموزش و پرورش در مراسم افتتاحیه چهارمین دوره المپیاد ورزشی درون مدرسه ای که در مدرسه نوشیروان برگزار شد افزود: در گذشته وقتی کودک بودم سرگرمی های من و هم نسلی هایم از جنس ورزش بود.فضای خانه ها و بیرون از منازل این اجازه را می داد تا ما بازیهای پرتحرکی داشته باشیم این شرایط در کوچه ها هم حاکم بود سرگرمی های مان از جنس بدنی و فعالیت های ورزشی محسوب می شد.
وی گفت: کم کم تلویزیون جای بازیها و فعالیت های بدنی را گرفت و بعد با ورود تکنولوژی ها و بازیهای رایانه ای این تحرکات از بین رفت بطوریکه امروزه می بینیم ما و فرزندانمان ساعت ها بر روی یک صندلی می نشینیم و با یک کنترل کانال تلویزیون را تغییر می دهیم این شرایط سرآغاز بسیاری از مشکلات جسمی و روحی ما خواهد بود.
وزیر آموزش و پرورش گفت: در چنین فضایی ضرورت ایجاب می کند که بیشتر به تربیت بدنی و فعالیت های بدنی توجه شود. برنامه هایی مثل امروز مانند برگزاری چهارمین سال المپیاد ورزشی درون مدرسه ای از اهمیت زیادی برخوردارند.
وی گفت: یکی از مهمترین ویژگیهای المپیاد ورزشی درون مدرسه ای این است که با در اختیار داشتن امکانات و تجهیزات و نیروی انسانی حاضر در مدارس به ترویج تربیت بدنی می پردازد. المپیاد درون مدرسه ای می تواند با امکانات محدود ، تحرک، شادابی و نشاطی که ضرورت جامعه ماست را رونق دهد. به همین علت از همه همکاران حوزه تربیت بدنی و مدارس تشکر می کنم.
وزیر آموزش و پرورش افزود: مربیان ورزش جزو مظلومترین قشر از مربیان هستند زیرا به آنها گفته می شود که شما در سخت ترین شرایط کاری بازی می کنید. در حالیکه آنها با کمترین امکانات مشتاقانه در جهت ترویج تحرک و شادابی و تحقق این امر فعالیت می کنند.
بطحائی گفت: امروز شادابی و نشاط، ورزیدگی و آمادگی جسمانی یکی از مهمترین ضرورت های مدارس است. بسیاری از آسیب های اجتماعی که ما را نگران کرده است و خطری جدی برای نوجوانان و جوانان ما محسوب می شود را می توان با ترویج برنامه های ورزشی کاهش داد و از ناهنجاریهای اجتماعی و صدماتی که برای جوانان و نوجوانان به دنبال دارند جلوگیری کرد.
وی افزود: با وجود امکانات اندک همه تلاشمان را خواهیم کرد تا شرایط برای اجرای برنامه های این چنینی فراهم شود و تربیت بدنی ترویج یابد تا شاهد حضور دانش آموزانی با نشاط و سرزنده در مدارس باشیم.