نان برکت سفره ها و اصلی ترین قلم در سبد غذایی خانواده ها ست. ازانواع نانها ، نان سبوس دار برای سلامتی مفید و ضروری است.
به گزار ش خبرگزاری صداوسیما مرکز مهاباد، کاک خلیل سی ساله نانواست و همیشه از آرد سبوس داربرای پخت نان استفاده میکنه.
مسعود ملا رئیس اتحادیه نانوایان مهاباد می گوید: 296 واحد نانوایی در مهاباد مشغول فعالیتند و همگی ملزم به استفاده از آرد سبوس دار هستند ودرصورت تخلف با آنان برخورد می شود.
احمدی افشار رئیس شرکت غله وخدمات بازرگانی مهابادنیز گفت: طبق استانداردها درصد سبوس برای نان های لواش 12 درصد وبرای بربری 15 درصد است.
کارشناس ارشد تغذیه نیز دراین زمینه گفت: در میان انواع نان ها، نان سنگک سبوس بیشتری نسبت به بقیه نانها دارد. اسماعیلی از جمله فواید سبوس را تنظیم سیستم گوارشی و رفع یبوست،کاهش چربی خون، جلوگیری از سرطان روده و وموثر در درمان دیابت اعلام کرد.
هرچه سبوس نان بیشتر باشد رنگ آن تیره ترو ارزش غذایی بالاتری داردو سالم تر است.