رئیس کمیته آموزش فدراسیون فوتبال: باید کارت های مربیگری فوتبال کارآیی لازم را برای توسعه این رشته داشته باشد نه این که فقط دکور کیف باشند.
ماجدی در ادامه یادآورشد: نخستین و اصلی ترین شعارم در شرایط کنونی این است که کمیت را تبدیل به کیفیت کنم یعنی به جای این که آمار را افزایش دهیم برنامه ها را به گونه ای اجرا کنم که کیفیت ارتقاء پیدا کند.
وی در پاسخ به این سوال که هم اکنون در کشور کلاس های مختلف درجه B در حال و یا در آستانه برگزاری است و آیا این تعداد کثیر مربیان تربیت شده در این کلاس ها در فوتبال بانوان و آقایان ایران فعال هستند؟ گفت: پیش از این که من به عنوان مسئول کمیته آموزش انتخاب شوم برنامه ریزی ها انجام و در جدول کمیته آموزش کنفدراسیون فوتبال آسیا هم ثبت شده بود و در حال حاضر ما فقط برگزار کننده هستیم و هیچ نقشی در این تصمیم گیری ها نداشتیم اما از این پس شرایط به نوعی تغییر خواهد کرد، به طور مثال هم اکنون در حال برگزاری یک دوره کلاس مربیگری درجه B آسیا در بخش بانوان به میزبانی سیرجان هستیم در بخش نامه ارسالی اعلام کردیم که متقاضیان شهرها و استان های مختلف هم می توانند در این کلاس ها حضور پیدا کنند.
رئیس کمیته آموزش فدراسیون فوتبال در ادامه یادآورشد: برگزاری این نوع کلاس ها در راستای توسعه فوتبال حرفه ای در کشور و استان های مختلف نقش قابل توجهی خواهد داشت البته می خواهیم روی کیفیت بالای این دوره تمرکز ویژه ای داشته باشیم.
ماجدی گفت: در حال حاضر بیش از 8000 مربی دارای کارت درجه C آسیا، 1000 مربی با درجه A آسیا در ایران داریم که اکثر آنها غیرفعال هستن رسیدگی به وضعیت آن ها در دستور کارمان است و باید این مربیان را ساماندهی کنیم. البته به طور خودکار طبق قانون کنفدراسیون فوتبال آسیا کارت های مربیگری تنها 2 یا 3 سال اعتبار دارند و اگر مربیان فعالیت نداشته باشند این کارت ها به طور خودکار باطل می شود.
وی در خصوص رصد عملکرد مربیان فوتبال اظهارداشت: واقعا ما نمی توانیم روی کار همه مربیان فعال و غیرفعال را ارزیابی و آن ها را رصد کنیم البته در شرح وظایف کمیته آموزش فدراسیون هم نیست ما فقط باید مربی آموزش بدهیم و آن ها را برای فعالیت در باشگاه ها، مدارس فوتبال و ... آماده کنیم اما از این پس می خواهیم روی کار مدرسین خودمان هم از نظر کارشناسان فنی و هم اساتید نظارت ویژه ای داشته باشیم.