بازرسی از مراکز تولید، عرضه و فرآوری محصولات خام دامی در استان مرکزی
از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۳۹هزار و ۷۰۰مورد بازرسی از واحدهای تولید، عرضه و فرآوری محصولات خام دامی در استان مرکزی انجام شده است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ از ابتدای امسال تاکنون بیش از 39هزار و 700 مورد بازرسی از واحدهای تولید، عرضه و فرآوری محصولات خام دامی در استان انجام شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان با اعلام این خبر گفت: در این رابطه بیش از 109هزار کیلوگرم مواد خام دامی غیربهداشتی از چرخه مصرف خارج و 157واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.
شانقی افزود: کشف و ضبط فرآورده های خام دامی غیربهداشتی در این مدت نسبت به مدت مشابه سال گذشته که 21هزار و 660کیلوگرم بود حدود پنج برابر و تعداد بازدید و نظارت از مراکز عرضه، تولید فرآورده های خام دامی 70درصد افزایش یافته است.
وی همچنین از کشتار بیش از 11میلیون و 488هزار قطعه طیور در کشتارگاه های استان در این مدت خبر داد و گفت: بیش از 26هزار و 400تن گوشت در استان تولید شده است.