تولید سالانه ۲هزار و ۴۰۰تن قارچ در استان مرکزی
معاون امور باغبانی جهاد کشاورزی استان مرکزی: سالانه ۲هزار و ۴۰۰تن قارچ خوراکی در ۵۷کارگاه در استان تولید می شود.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ معاون امور باغبانی جهاد کشاورزی استان مرکزی از تولید سالانه ۲هزار و ۴۰۰تن قارچ در این استان خبرداد.
اسدی گفت: در حال حاضر تعداد 57کارگاه تولید قارچ خوراکی در شهرستان های مختلف این استان سالانه 2 هزار و 400 تن قارچ خوراکی دکمه ای تولید می کنند.
اسدی افزود: از این کارگاه ها تعداد 15کارگاه صنعتی هستند که سالانه هزار و 400تن قارچ تولید می کنند و بقیه در قالب کارگاه های نیمه صنعتی و خانگی فعالیت می کنند .
وی با بیان اینکه متوسط تولید قارچ در استان مرکزی 20کیلوگرم در متر مربع است و در طول سال حدود 9هزار تن کمپوست در این کارگاه ها مصرف می شود اضافه کرد: تعداد اشتغال مستقیم در کارگاه های قارچ استان مرکزی حدود 300نفر است و قارچ تولیدی استان مرکزی علاوه بر تامین نیاز داخل به سایر استان ها ی همجوار از قبیل همدان ، تهران ، قم صادر می شود.
معاون امور باغبانی جهاد کشاورزی استان مرکزی نبود کارگاه کمپوست سازی را یکی از مشکلات تولید کنندگان قارچ در استان مرکزی عنوان کرد و گفت : کمپوست مورد نیاز کارگاه ها از سایر استان های همجوار از قبیل تهران، قزوین، اصفهان تامین می شود.