تکواندو گرندپری لندن؛
سجاد مردانی با اولتیماتوم برنز گرفت
تکواندوکار وزن چهارم المپیکی ایران سرانجام پس از مدتها و در رقابتهای گرندپری صاحب مدال شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما؛ مرحله سوم مسابقات تکواندو گرندپری (جایزه بزرگ) در سال ۲۰۱۷، با حضور ۲۰۵ تکواندوکار برتر در چهار وزن المپیکی مردان و بانوان از ۵۵ کشور در لندن آغاز شده است.
در روز نخست این رقابتها مبارزات وزن ۶۷- کیلوگرم بانوان و اوزان ۶۸- و ۸۰+ کیلوگرم مردان برگزار شد و ابوالفضل یعقوبی، میرهاشم حسینی و سجاد مردانی نمایندگان ایران بودند که به روی شیاپچانگ رفتند.
سجاد مردانی تکواندوکار وزن چهارم المپیکی ایران، در نخستین دیدار «سیدو گبانه» از ساحل عاج را ۱۱ بر صفر برد، سپس در مرحله یکچهارم نهایی «آیوان تراجکویک» تکواندوکار اسلوونی را با نتیجه ۲۱ بر ۹ شکست داد. او در نیمه نهایی به مصاف «کیو دون این» از کرهجنوبی دارنده مدال برنز ۲۰۱۷ جهان، مدال نقره و برنز مرحله اول و دوم مسابقات گرندپری امسال رفت و پس از تساوی در وقت قانونی و راند طلایی، نتیجه داوری به سود تکواندوکار کره اعلام شد تا مردانی به مدال برنز برسد.
با توجه به اینکه مردانی در مسابقات جهانی و مراحل قبلی رقابتهای گرندپری نتوانسته بود به نتیجهای برسد، کادر فنی تیم ملی برای او فرصتی تعیین کرد بود تا در مسابقات پیش رو جدیتر از گذشته عمل کند و با این مدال برنز اولتیماتوم کادر فنی کارساز شد.
همچنین ابوالفضل یعقوبی نماینده وزن ۶۸- کیلوگرم ایران پس از یک دور استراحت در مبارزه نخست «دنی آندران رازیک» از کرواسی را با نتیجه ۱۴ بر هشت برد، اما در دور دوم مقابل «احمد ابوغاش» از اردن قهرمان المپیک ۲۰۱۶ و دارنده مدال برنز ۲۰۱۷ جهان نتیجه را ۱۸ بر ۱۴ واگذار کرد و از دور رقابتها کنار رفت.
میرهاشم حسینی در همین وزن و در مرحله نخست مقابل «یو جن هوآنگ» از چین تایپه نایب قهرمان ۲۰۱۷ جهان و نایب قهرمان مرحله دوم مسابقات گرندپری ۲۰۱۷ در راند طلایی نتیجه را به حریف واگذار کرد و از دور رقابتها کنار رفت.