عضوهیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی و کارشناس حوزه مدیریت کیفیت گفت: استاندارد به مفهوم کیفیت برتر نیست بلکه شامل حداقل ویژگی های لازم برای یک محصول است.
وی اظهار داشت : استانداردسازی محصولات هم منافع فردی برای تولید و توزیع کنندگان محصول و هم منافع عمومی برای مصرف کنندگان دارد.
کارشناس حوزه مدیریت کیفیت با تقسیم بندی استانداردها به تشویقی (داوطلبانه) و اجباری گفت: کالا ها و خدمات با حساسیت و اهمیت بالاتر ملزم به دریافت استاندارد اجباری است.
وی ادامه داد : استاندارد زبان مشترک عوامل دست اندرکار در محیط فعالیت های تولیدی و خدماتی است.
کزازی تصریح کرد: سرمایه گذاری در حوزه استاندارد کالا و خدمات هزینه نیست بلکه نوعی سرمایه گذاری است و تولیدکنندگان و متولیان باید به این مهم توجه جدی کنند.
وی گفت: اعمال استاندارهای ملی به نفع تمام مردم و اقتصاد کشور است و باعث افزایش صادرات، فروش داخلی، ایمنی و بهداشت مصرف کنندگان و صرفه جویی در وقت، هزینه ها و در نتیجه موجب افزایش درآمد ملی و رفاه عمومی و کاهش قیمت ها می شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به اینکه کیفیت مساوی رضایتمندی مشتری است ، افزود: کیفیت مجموعه ای از خصوصیات و مشخصات یک کالا یا خدمات است که احتیاجات و رضایت مصرف کنندگان را تامین می کند.
مراسم روز جهانی استاندارد روز سه شنبه در تهران برگزار شد.