دبیر علمی سی و چهارمین همایش سالانه انجمن علمی روانپزشکان ایران گفت: یکی از راههای پیشگیری از بروز اختلالات روحی و روانی آموزش به جامعه و افزایش سطح آگاهی در خصوص این مشکلات است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر آرش میراب زاده در سی و چهارمین همایش سالانه انجمن علمی روانپزشکان ایران افزود: این همایش با حضور میهمانان خارجی برگزار میشود و محفل مناسبی برای تبادل دستاوردهای علمی متخصصان داخلی و خارجی است.
وی گفت: ۱۲۷ سخنرانی در این همایش ارائه میشود که پس از داوری ۱۷ سخنرانی به عنوان برگزیده معرفی میشوند، همچنین جایزه دکتر داوودیان از همکاران روانپزشک ما به روانپزشکان برگزیده که یک معضل اجتماعی را در حوزه سلامت روان مورد پژوهش قرار داده اند تعلق میگیرد.
میراب زاده با اشاره به ۹ کارگاه تخصصی در حاشیه این همایش افزود: نشستهای آموزشی به صورت میزگرد بین متخصصان و سایر افرادی که در جامعه حضور دارند برای نخستین بار در این همایش مورد توجه است.
دبیر علمی این همایش گفت: امسال تمام موضوعات علمی روانپزشکی مورد توجه است، اما با شیوع اختلالات خلقی و افسردگی به نظر میرسد، یکی از سخنرانیهای کلیدی درباره اختلالات خلقی و افسردگی خواهد بود.
میراب زاده با اشاره به برخی تحقیقات در سال ۹۳ در کشور ادامه داد: بیش از ۲۷ درصد زنان و ۲۲ درصد مردان جامعه دارای علائم اختلال روانی هستند که از آن رنج میبرند و همین موضوع هشداری است که بیش از پیش باید فعالان این حوزه را برای تقویت مقوله پیشگیری تشویق کرد.
وی ادامه داد: پیشگیری اولیه از اختلالات روانی نیازمند آموزش جامعه است و برنامههای رسانهها و این گونه همایشها به بالا بردن سطح سواد سلامت روان در جامعه کمک میکند.
دبیر علمی این همایش با اشاره به اینکه بی سوادی در بروز اختلالات روانی نیز اثرگذار است گفت: بین سطح آگاهی و اختلالات خلقی و روحی ارتباط مستقیم وجود دارد.