جمعی از پژوهشگران قرآنی کشور دانشنامه معاصر قرآن را تدوین کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان گفت: این دانشنامه در قالب 719مدخل، یک میلیون کلمه و هزار و 220 صفحه قطع رحلی گردآوری شده و بیشتر مقالات مداخل بین 500 تا دو هزار کلمه است.
امیر رحیمی افزود: محمد سلطانی رنانی، عضو هیات علمی گروه علوم قرآن و حدیث دانشگاه اصفهان، ۲۹مدخل از این تعداد مدخل گردآوری شده این دانشنامه را تدوین کرده است.
وی گفت:این دانشنامه به سرپرستی علمی و سرویراستاری دکتر سید سلمان صفوی با مشارکت آکادمی مطالعات ایرانی لندن، در قم و لندن همزمان انتشار یافت.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان تدوین این دانشنامه قرآنی را با نگاه تقریب مذاهبی بیان کرد و گفت: دسترسی سریع با رویکرد تاریخی و با توجه به نیازهای فکری انسان معاصر، تقریب مذاهب اسلامی و دوره جهانی شدن با ارجاع به متون معتبر کلاسیک و معاصر از مهمترین ویژگی های این اثر فاخر قرآنی است.
امیر رحیمی، پژوهشگران این اثر فاخر را از دانش آموختگان حوزه علمیه قم، دانشگاه های ایران و بریتانیا دانست و گفت: دانشنامه معاصر قرآن در قالب چهار رنگ بر روی کاغذ پنجاه گرمی نخودی با جلد سخت به صورت اثری فاخر منتشر شده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان افزود: سعید نقاشیان از هنرمندان حوزه هنری، نام دانشنامه را خوشنویسی کرده و بسم الله الرحمن الرحیم اول کتاب اثر نگارگر اصفهانی، استاد رضا بدرالسما است.
نمای اصلی طرح روی جلد اسمالله مدور دوره صفویه است که اصل آن در بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی نگهداری می شود.