به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه؛ رضا رحیمی امروز در جلسه سومین کارگروه پایش و ساماندهی گندم، آرد و نان استان
که با حضور اعضا در محل سالن جلسات استانداری برگزار شد، افزود: باید هدف گذاریها و برنامههای لازم برای برخورد شدید با بانواییهایی که سلامتی مردم را با استفاده از بلانکیت و جوش شیرین و همچنین نمک به خطر میندازند، مشخص و تدوین گردد.
وی با بیان اینکه مردم کرمانشاه با توجه به مجاهدتها و ایثارگری هایشان، شایسته زندگی خوب هستند، تصریح کرد: دستگاههای نظارتی و متولی باید تلاش کنند که نان با کیفیت و سالم به دست مردم استان برسد لذا ضرورت دارد اعضای این جلسه مانند یک تیم کاری و هماهنگ برای افزایش سلامتی و تندرستی مردم برای عرضه و پخت نان با کیفیت و سالم تلاش کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری تصریح کرد: از سوی دولت و جمهوری اسلامی ابزارهای لازم برای برخورد با تهدید کنندگان سلامت و تندرستی مردم فرار داده شده لذا مدیران ذیربط باید از این ابزارها با تمامی قدرت استفاده کنند و اجازه ندهند که عدهای بخواهند سلامت مردم را خطر بیاندازند.
مهندس رحیمی خاطرنشان ساخت: ما باجدیت پشتیبان و حمایت کننده از برخوردهای لازم با تهیدکنندگان سلامت مردم هستیم و در این زمینه از هیچ کوششی اجتناب نخواهیم کرد.
وی بیان داشت: در تولید محصولات و تولیدات با کیفیت حمایتهای لازم را انجام خواهیم داد همانطوری که در طول دو سال گذشته مانع از واردات مواد غذایی و برنج و چای به صورت کوله بری در استان شدیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری از سازمان غله و اتحادیه نانواییها خواست که نظارت خود را بر نانوانیهای برای عرضه با کیفیت نان بدون استفاده از بلانکیت و جوش شیرین و نمک و همچنین تولید آرد توسط کارخانجات آرد افزایش دهند.
مهندس رحیمی ادامه داد: در گزارشات دانشگاه علوم پزشکی یکی از علل بیماری سرطان استفاده از بلانکیت و جوش شیرین در پخت نان عنوان شده لذا همه توجه داشته باشند که باید نهایت دقت و تلاش خود را برای جلوگیری از استفاده این مواد در نانواییها بکار بگیریم و در این راستا نباید هیچ کوتاهی و قصوری از جانب هیچ دستگاهی صورت گیرد.
وی تاکید کرد: دستگاههای نظارتی باید در صورت مشاهده هر مقدار بلانکیت و جوش شیرین در نانوانیهای با افراد این خبازی به شدیدترین نوع برخورد کنند و پس از قطع سهیمه و پلمپ کردن خبازی، افراد آن را نیز به مراجع قضایی معرفی کنند.
وی ادامه داد: همچنین نانواییها مجاز به استفاده از نمک هم نیستند زیرا نمک مشکلات قلبی و عروقی را برای مردم به همراه دارد لذا دستگاههای نظارتی در این زمینه هم با جدیت برخوردهای لازم را انجام دهند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری با بیان اینکه ما موظف به مراقبت از سلامت مردم هستیم، گفت: همه در این کارگروه موظف به ارتقای کیفیت پخت نان هستند لذا باید نظارتهای دقیقی بر سیلوها، کارخانجات آرد و نانواییها صورت گیرد و در دفاع از سلامت مردم نهایت تلاش و جدیت خود را بکار گیریم.
وی همچنین از دستگاههای ذیربط خواست که به صورت اتفاقی و سرزده از نانواییها بازدید کنند و در زمینه کنترل قیمتها هم وظیفه خود را به دقت انجام دهند.
وی همچنین خواستار استفاده از کسیههای پارچهای غیر پلمیری با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، اتحادیه نانوانیها و سازمان غله و سازمان صنعت، معدن تجارت برای جلوگیری از عرضه و استفاده از نایلون در نانواییها شد.