7 هزار و 500 تن تخم مرغ امسال در واحدهای پرورش مرغ تخمگذار خراسان جنوبی تولید شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، رئیس اداره بهداشت و مبارزه با بیماریهای طیور استان با اشاره به خودکفایی
محمد علی بخشی افزود: خراسان جنوبی با دارا بودن بیش از 30 واحد مرغ تخمگذار با ظرفیت بیش از یک میلیون و 700 هزار قطعه رتبه 14 را در کشور دارد.
وی گفت: براساس درخواست متقاضیان، تخم مرغ تولیدی استان به کشورهای ترکیه، عراق و افغانستان نیز صادر می شود.
بخشی با اشاره به 17 مهر روز جهانی تخم مرغ ، افزود: تخم مرغ بعد از شیر کامل ترین غذا محسوب می شود و برای رشد کودکان افزایش نیرو و توان در ورزشکاران و افراد مسن مورد نیاز است.
رئیس اداره بهداشت و مبارزه با بیماریهای طیور استان گفت: تخم مرغ سالم و بهداشتی دارای مشخصات تولید کننده، تاریخ تولید و تاریخ مصرف است و سطح پوسته تخم مرغ باید تمیز، براق و فاقد ترک خوردگی یا شکستگی باشد.
بهترین روش مصرف تخم مرغ آب پز است که باید بصورت کامل پخته شود و بهترین محل نگهداری تخم مرغ در یخچال با دمای 4-2 درجه سانتی گراد بالای صفر به مدت یک ماه است.
سالانه 14 هزار و 500 تن تخم مرغ در خراسان جنوبی تولید می شود که از این رقم 2 هزار تن به خارج از استان و کشور صادر می شود.