معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان از تشکیل گروه هایی به منظور نظارت بر فعالیت بوفه های مدارس استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکزکردستان افشین خوش گوار گفت: طی دو سال گذشته تلاش کرده ایم با همکاری بخش درون و برون سازمانی و تعیین فرآیندی مشخص، نظارت و کنترل بیشتری روی فعالیت بوفه های مدارس داشته باشیم.
وی افزود: در این راستا موادی که عرضه می شود، مکان عرضه و عرضه کننده سه ضلع مثلث فعالیت بوفه مدارس هستند که بایستی دارای شرایط خاص باشند و سازمان دانش آموزی به عنوان بخش اجرایی تلاش می کند با بررسی همه جوانب مجوز فعالیت بوفه مدارس را صادر کند.
خوش گوار تاکیدکرد: لیست مواد مغذی مجاز و قابل عرضه در مدارس در اختیار مدارس قرار گرفته است و از سوی دیگر شرکت ها و بخش هایی که تمایل و درخواست برای عرضه مواد مغذی به مدارس را دارند ابتدا بایستی در خواست خود را به سازمان دانش آموزی ارائه کنند، سازمان دانش آموزی نیز با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی و مشخصاً بهداشت محیط و معاونت غذا و دارو از محل شرکت یا اماکنی که تهیه و توزیع مواد غذایی را بر عهده دارند، بازدید به عمل می آورند و پس از اخذ استانداردها و معیارهای بهداشتی، مجوز حضور این بخش ها در مدارس صادر می شود.
وی گفت: در سال جاری تحصیلی حدود 120 شرکت در سطح استان مجوز ارائه محصولات خود در مناطق 16 گانه آموزش و پرورش دریافت کرده اند و مدیران مدارس با توجه به کیفیت، کمیت و قیمت محصولات می توانند رأساً از این بخش ها مواد غذایی جهت ارائه به بوفه مدارس را تهیه کنند.
او افزود: محل توزیع و فرد توزیع کننده در مدرسه نیز بایستی شرایط لازم را برای عرضه داشته باشند و با توجه به اینکه بوفه مدارس در طول سال فعالیت مستمر دارند لذا با هماهنگی ایجاد شده با دانشگاه علوم پزشکی تیم های نظارتی مشترک تشکیل که در طول سال فعالیت بوفه های مدارس مورد بازدید قرار دهند.