به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، دست هایی که برای آبادانی مناطق محروم لحظه ای آرام نمی گیرند، چند سالی است که مهمان مردم ساده و دوست داشتنی مناطق سخت گذر و دور افتاده استان خوزستان هستند.
سفیران آبادانی جوانانی هستند که کمر همت به ساختن خود و سازندگی ایران بسته اند.آنها هرجا اردو می زنند به خودسازی مشغول می شوند و آبادانی و سازندگی را با خود به ارمغان می آورند.
در استان بیش از یک هزار جهادگر خوزستانی از دانشگاه ها، محلات، مدارس و گروه های مستقل بسیجی در بخش های عمرانی ،بهداشتی، عقیدتی و فرهنگی فعالیت می کنند که در این میان چهارصد جهادگر ثابت وجود دارد که برخلاف سایر گروه های جهادی درون و برون استانی فعال در تابستان ها و موسم تعطیلی مراکز آموزشی، در تمام روزهای سال به مردم مناطق محروم خدمت می کنند.
این آمار را معین سلیمانی نژاد مسئول اردوهای جهادی استان خوزستان اعلام کرده و می گوید : تمرکز این گروه ها بیشتر بر روی پروژه های زودبازده و نیمه کاره است.
تکمیل و بازسازی مدارس، خانه ها، گذرگاه ها و جاده ها، مساجد، خانه های بهداشت، رنگ آمیزی و دیوارکشی و طرح های آبرسانی از مهمترین اقدامات اعضای گروه های جهادگر به شمار می رود.
مجید یکی از اعضای دانشجویی در این گروه ها می گوید: رسالتی که بر دوش ما جهادگران است، توسعه فرهنگ محرومیت زدایی در بین جوانان و ایجاد روحیه امید در مردم است. او آشنایی دانشجویان با وضع زندگی مناطق محروم کشور در ابعاد مختلف فرهنگی، اعتقادی، معیشتی و بهداشتی و به تبع آن مسئولان را از نتایج این برنامه بر می شمرد.
سهیلا دانشجویی که در سال دوم رشته دندان پزشکی تحصیل می کند، می گوید: برای بچه های جهادی کار و تلاش، تفریح است، دلگرم کردن عشایر و روستاییان محروم فقط از راه اقدامات عمرانی صورت نمی گیرد ، بلکه ما با حضور در بین مردم به خصوص کودکان، آموزش های لازم بهداشتی را به آنها ارائه می کنیم.
نادر دانشجوی عمران دانشگاه شهید چمران اهواز که به تازگی در بازسازی یکی از منازل روستائی در شهرستان ایذه شرکت کرده بود هم معتقد است لبخند رضایت پروردگار در گرو لبخند رضایت نیازمندان و دعای خیر آن ها بهترین هدیه و پاداش است و همین، کار سخت و طاقت فرسا در مناطق روستایی و عشایری را قابل تحمل و حتی لذت بخش می کند.
رضا عالی پور
خبرگزاری صدا و سیمای مرکز خوزستان